1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
PRBAR Academy lanseaza proiectul ...

PRBAR Academy lanseaza proiectul de educatie financiara Pregatiti pentru Viata

La initiativa Otiliei PETRARIU, PRBAR Academy a lansat un nou program de educatie financiara - Pregatiti pentru Viata - in parteneriat cu Comunitatea For Life, asociatie ce detine peste 35.000 de membri, fiind mediul perfect care ofera elevilor posibilitatea de a se exprima si de a experimenta, de a cunoaste mai bine domeniul asigurarilor si importanta acestora pentru ei.

"Cu ajutorul reprezentantilor For Life - prof Ovidiu Badescu si a Coordonatoruilui de proiect, dr. Ec. Alina Stefanescu, profesor la Liceul Agricol "Dr. C. Angelescu" Buzau, am reusit sa demaram un prim proiect pilot pentru elevii de liceu din mai multe judete din tara, care doresc sa-si imbunatateasca paleta de cunostinte, nefiind constransi de nimeni in acest sens", a precizat Otilia PETRARIU, Presedinte, PRBAR Academy.

Proiectul consta in patru sesiuni despre educatie financiara si asigurari, se adreseaza adolescentilor, iar la finalul acestor sesiuni va fi un concurs cu premii:

  • Sesiune 1: Independenta financiara si asigurarile
  • Sesiune 2: Radiografia pietei de asigurari
  • Sesiune 3: Asigurari de bunuri si locuinte
  • Sesiune 4: Recapitulare, cazuistica si lansare concurs

Prima sesiune din cadrul proiectului a avut loc in saptamana 17-21 ianuarie si a fost primita cu interes de 180 de elevi din 11 licee din tara.

Otilia PETRARIU a declarat: "Inca de la infiintare, PRBAR Academy si-a propus abordarea educatiei financiare in randul elevilor si studentilor, oferind acestora informatii utile din acest domeniu, sansa de a se familiariza si a realiza cat de necesare sunt asigurarile in viata de adult dar si oportunitatea de a interactiona cu specialistii din domeniul industriei de asigurari. Fiind un proiect pilot, ne-am propus sa discutam cu 50-100 de elevi. A fost o surpriza placuta sa constat un numar atat de mare de participanti la fiecare sesiune! Salutam si celelalte intentii similare ale colegilor nostri, avand convingerea ca doar printr-un efort conjugat putem sa apropiem tinerii de acest domeniu."

"Nu in ultimul rand doresc sa le multumesc celor care ne sunt alaturi in acest proiect: PAID Romania, Consultant AA Broker de Asigurare Reasigurare, ALLIANZ TIRIAC si EUROINS. In mod special, le multumesc pentru implicare Eugeniei ZAHARIA - PAID Romania, Antoanetei ZEVEDEI si Corinei CUCU - CONSULTANT AA, pentru sprijinul acordat in acest proiect", a adaugat ea.

La randul sau, Profesorul Dr. Ovidiu BADESCU a afirmat: "Multumesc doamnei Otilia PETRARIU pentru aceasta idee minunata si mai ales pentru faptul ca a venit spre membri comunitatii For Life. Acest proiect, PREGATITI PENTRU VIATA este proiectul de care as fi avut nevoie mai demult, dar care si acum imi este foarte util. Mi-am dat seama astfel de prioritatile pe care e indicat sa le am atunci cand achizitionez un bun, de faptul ca sunt situatii cand un imprumut la banca e benefic, de avantajul de a fi asigurat atat eu ca persoana cat si bunurile sau imobilul in care locuim, si multe altele. Multumesc si doamnei coordonator Alina Stefanescu pentru ca impreuna, DAM VIATA INVATARII!".

Mai multe detalii despre acest proiect dar si feedbackurile participantilor, le puteti afla accesand https://forlife.ro/pregatiti-pentru-viata/

PROMO