1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
PAID lanseaza cea de-a doua editie ...

PAID lanseaza cea de-a doua editie ReExpozitia, competitie fotografica pe tema dezastrelor naturale, cu Lucian Mindruta, Vlad Eftenie si Ioana Ginghina in juriu

Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID) a lansat miercuri, 23 noiembrie, cea de-a doua editie a concursului de fotografie ReExpozitia. Acesta face parte dintr-o ampla campanie de constientizare asupra caracterului repetitiv al dezastrelor naturale. Si de aceasta data, competitia presupune inscrierea in concurs a imaginilor care ilustreaza urmarile calamitatilor naturale (cutremure, alunecari de teren sau inundatii) asupra locuintelor din Romania. Premiile puse la bataie de organizator au o valoare totala de 5000 de euro.

"Prima editie a competitiei fotografice ne-a adus in atentie imagini cu un puternic impact emotional atat pentru cetatean, cat si pentru autoritati. Dezastrele naturale se produc si afecteaza mii de locuinte anual. Este important ca oamenii sa stie acest lucru si sa ia toate masurile de protectie financiara, astfel incat fenomenele naturale sa nu-i mai lase fara un acoperis deasupra capului. Ducem mai departe aceasta expozitie-concurs pana la momentul in care vom ajunge sa avem mai multe povesti fericite, cu oameni care isi refac casele din despagubirile primite, decat cu tragedii in care familii intregi raman si fara locuinte, dar si fara dreptul de a primi ajutoare de la stat pentru reconstructie in caz de cutremure, alunecari de teren sau inundatii", a explicat Directorul General al PAID, Nicoleta RADU.

Competitia fotografica se desfasoara in perioada 23 noiembrie - 28 februarie 2023, iar participantii intra automat in lupta pentru unul dintre cele patru premii acordate de PAID, trei dintre acestea pentru sectiunea de profesionisti si unul pentru amatori. Noul juriu este format din Lucian Mindruta, Vlad Eftenie si Ioana Ginghina. Profesionistii si pasionatii de fotografie se pot inscrie in concurs pe site-ul oficial www.re-expozitia.ro.