1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ora de risc: Cu totul altfel de ...

Ora de risc: Cu totul altfel de asigurari

In era digitala, in care traim deja de ceva vreme, schimbarile tehnologice au revolutionat (poate chiar mult prea) multe aspecte ale vietii noastre, inclusiv un domeniu considerat conservator, cum este industria asigurarilor. Date fiind noile cerinte si asteptari ale clientilor, asigurarile digitale au devenit un element-cheie in satisfacerea nevoilor acestora intr-un mod mai rapid, mai flexibil si mai convenabil. Cum ajungem la clientul care ar dori sa aiba totul la un click distanta si cum definim inovatia intr-un domeniu precum cel al asigurarilor, aflam din editia de marti, 5 decembrie, a emisiunii Ora de Risc, difuzata de RFI Romania.

Asa cum subliniam mai sus, asigurarile digitale au transformat complet modul in care clientii interactioneaza cu politele lor. In loc sa faca un drum la biroul unui broker sau al unui asigurator sau sa aiba discutii lungi la telefon cu unul dintre acestia, acum clientul poate accesa si achizitiona asigurari 24/7 prin intermediul unor platforme digitale sau aplicatii, practic, de oriunde in lume. Aceasta accesibilitate extinsa ofera un nivel de confort fara precedent pentru clientul modern.

De remarcat ca, pe piata din Romania exista o serie de asiguratori care sunt in pas cu evolutia tehnologica - asiguratori care gandesc, adapteaza si creaza produse de asigurare pentru Omul Modern.

Din aceasta categorie saeciala face parte si EUROLIFE FFH, companie care ocupa o pozitie de top in clasamentul asiguratorilor pe segmentul noutatilor in asigurari.

Ce produse inovatoare au ei in portofoliu, cum se apropie de clientii lor, atat de persoanele fizice, cat si de firme sau alte entitati economice, dar si care sunt directiile viitoare ale companiei pentru anul care vine, aflam direct si in premiera chiar de la CEO-ul companiei, Anita NITULESCU.

*************************************

"Ora de Risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Inca de la prima ei editie, cu peste 15 ani in urma, ea este conceputa si realizata de catre echipa XPRIMM, este difuzata saptamanal cu ajutorul echipei radio RFI Romania, cel mai citat post romanesc de radio, conform mediaTRUST si este sustinuta de portalul 1asig.ro si de Revista PRIMM - Asigurari & Pensii.

"Ora de Risc" este transmisa in fiecare marti, de la 17.30 si, in reluare, sambata, de la 10:10 astfel: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm.

Va invitam sa ne urmariti si pe www.rfi.ro, pe pagina de Facebook "Ora de Risc" sau in format podcast, aici https://podcast.rfi.ro/?s=ora+de+risc.

Pentru a vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!