1asig.ro
1asig.ro
Ora de Risc: Ce noutati aduce ...

Ora de Risc: Ce noutati aduce Decontarea Directa obligatorie pe RCA?

5 min. / 1.540 cuvinte
Despre modificarea legislativa ce va face ca decontarea directa sa fie inclusa obligatoriu in toate politele RCA, ce efecte va avea pentru piata de asigurari si soferi, si nu numai, discuta Daniel APOSTOL, Purtatorul de Cuvant al ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiara), si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii - in cadrul emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, la RFI Romania, de marti, 25 ianuarie.

PROMO


In cazul unui accident auto, soferii ar putea sa isi deconteze pagubele direct de la asiguratorul RCA propriu dupa ce clauza de decontare directa ar fi inclusa obligatoriu in toate politele RCA. Afla care este opinia specialistilor din cadrul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare Romania, BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania!

De asemenea, despre decontarea directa obligatorie s-a discutat si in cadrul Conferintei "XPRIMM Time for Business - Provocarile anului 2021".

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 17.30, si sambata, de la ora 10.10, la RFI Romania. Ea poate fi urmarita pe www.rfi.ro sau pe undele RFI: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm. Emisiunea poate fi ascultata si in format podcast (cautati RFI Romania / Ora de risc).

Ne puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc".

Emisiunea "Ora de risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Indragita emisiune a debutat in urma cu peste 9 ani, fiind realizata de XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM.

Ora de Risc este transmisa in fiecare marti in prime-time, de la ora 17.30, si este reluata sambata, de la ora 10:10.

Pentru a urmari toate dezbaterile si interviurile, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!

1.609 accesari