1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
O noua actualizare pentru primul ...

O noua actualizare pentru primul chatbot dedicat informarii despre asigurarile de sanatate

Lansat pentru prima data in noiembrie 2019, cu prilejul primei editii a campaniei "Luna Asigurarilor de Sanatate", Inimila a fost primul chatbot dedicat informarii despre asigurarile de sanatate, dar si despre un stil de viata sanatos. Cu prilejul editiei din acest an a proiectului, acesta a primit o noua actualizare a bazei sale de date.

Astfel, alaturi de detalii despre asigurarile de sanatate, sfaturi despre un stil de viata mai sanatos, dar si informatii despre cum pot functiona politele de sanatate ca beneficiu salarial sau care sunt diferentele dintre asigurarile de sanatate si abonamentele medicale, utilizatorii care acceseaza chatbot-ul afla, de acum, si ce este telemedicina si care sunt avantajele acestui serviciu.

De asemenea, zilele acestea, chatbot-ul Inimila invita toti romanii care il acceseaza sa participe si la un concurs online. Mai multe detalii, direct pe pagina de chat.

Despre "Luna Asigurarilor de Sanatate"

Campania nationala de educatie financiara si de informare "Luna Asigurarilor de Sanatate" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania.

Partenerii campaniei sunt EUROINS Romania, DESTINE Broker, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, AEGON Romania, BRD Asigurari de Viata, GROUPAMA Asigurari, PRO Fiduciaria, SIGNAL IDUNA, MediHelp, RENOMIA SRBA Insurance Broker, TELIOS Care, CAMPION Broker, GLOBASIG Broker, FUNK Broker, MILLENIUM Insurance Broker, Fabrica de Asigurari, DAW Management, Medical Check-In si ASISOFT.

Partenerul sportiv al campaniei este Federatia Romana de Bowling.

Mesajele campaniei sunt transmise si de RFI Romania, Revista BIZ si ziuaveche.ro, in calitate de Parteneri media.

Afla mai multe pe totuldespreasigurari.ro sau de pe pagina de Facebook a campaniei.