Inapoi la www.1asig.roXPRIMM Job Nr. 940 - 25 ianuarie 2021


Vrei un loc de munca mai bine platit? Gaseste primul toate joburile noi pe www.1asig.ro si www.asiguratori.ro!

Vrei sa publici un anunt de angajare eficient? Click aici!XPRIMM Job este pe LinkedIn! Alaturati-va grupului dedicat job-urilor din asigurari, reasigurari, brokeraj si domeniul financiar!

Motto: Eu nu sunt ceea ce mi se intampla, eu sunt ceea ce aleg sa devin.


Gasiti XPRIMM Job si pe Facebook! Va invitam sa dati like paginii dedicate celor mai noi job-uri din asigurari, brokeraj si domeniul financiar!

?

Willis Towers Watson recruteaza:

Account Executive in cadrul departamentului Health&Benefits (broker de asigurari)

Despre Willis Towers Watson:

Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) este un lider mondial in domeniul consultantei, al brokerajului si al solutiilor care ii ajuta pe clientii din intreaga lume sa transforme riscul intr-o cale de dezvoltare. Willis Towers Watson si-a inceput activitatea in 1828 si are 40 000 de angajati in peste 140 de tari.

Concepem si furnizam solutii pentru gestionarea riscurilor, optimizarea beneficiilor, cultivarea talentelor si extinderea puterii capitalului de a proteja si a consolida institutiile si persoanele. Perspectiva noastra unica ne permite sa identificam punctele de intersectie critice dintre talent, calitati si idei - formula dinamica ce impulsioneaza performanta in activitate.

Together, we unlock potential. Aflati mai multe pe www.willistowerswatson.com

Principalele Responsabilitati ale Rolului:
 • Ofera sprijin Account Manager-ului la implementarea programelor de asigurare pentru noii clienti si in administrarea portofoliului de clienti precum si sprijinul necesar unei bune desfasurari a activitatii in general;
 • Impreuna cu Account Managerii intocmeste si participa la prezentarea ofertelor de asigurare precum si rapoartelor periodice de activitate catre clienti;
 • Participa impreuna cu Account Managerii la negocieri, monitorizeaza emiterea contractelor si politelor de asigurare si urmareste derularea acestora;
 • Participa impreuna cu Account Managerii constant la intalniri cu clientii existenti ai societatii precum si cu potentiali clienti in vederea detectarii nevoilor noi de asigurare si dezvoltarea portofoliului de clienti;
 • Intocmeste corespondenta comerciala si rapoarte specifice pentru clienti si intretine relatia de colaborare cu clientii si societatile de asigurare.
Profil candidat:
 • 1 an experienta in asigurari Corporate; experienta in asigurari de viata/ sanatate reprezinta un avantaj;
 • Studii universitare;
 • Atitudine consultativa si experienta in furnizarea de solutii bazate pe nevoile clientilor;
 • Experienta in lucrul cu clienti Corporate;
 • Abilitati foarte bune de comunicare in limba romana si limba engleza (vorbit | scris | citit);
 • Abilitati de negociere si prezentare;
 • Atentie la detalii si capacitatea de a gestiona simultan proiecte multiple;
 • Capacitatea de a lucra in echipa.
Oferta:
 • Pachet salarial avantajos si beneficii diverse;
 • Training si programe de pregatire profesionala;
 • Oportunitati de dezvoltare profesionala in cadrul unei companii multinationale;
Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul pe adresa: WTW-RO.HR@willistowerswatson.com

Toate candidaturile vor fi tratate ca fiind confidentiale. Ne rezervam dreptul de a contacta numai candidatii selectati.

Stiri

VIDEO: Conferinta "XPRIMM Time for Business - Provocarile anului 2021: Principalele declaratii!

"XPRIMM Time for Business - Provocarile anului 2021", prima conferinta din acest an dedicata pietei locale de asigurari, s-a desfasurat luni, 25 ianuarie a.c., intr-un format hibrid, evenimentul fiind gazduit pe platforma Zoom si transmis in direct de canalul de YouTube XPRIMM. Urmariti principalele declaratii!

Continuare

Ne pregatim pentru Luna Asigurarilor de Sanatate

Dupa succesul inregistrat in editia precedenta, APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor revine, in acest an, cu o noua campanie de educatie financiara si de informare privind asigurarile de sanatate si necesitatea unui stil de viata sanatos, lansata sub un nou nume: "Luna Asigurarilor de Sanatate".

Continuare

ISF: Numarul agentilor de asigurari a crescut in 2020 cu aproape 2.000 de persoane

Numarul distribuitorilor de asigurari cu certificare?in RIS - Registrul intermediarilor secundari - a ajuns la aproape 50.000, cel mai ridicat nivel din istoria pietei de profil din Romania, conform datelor ISF -?Institutul de Studii Financiare.

Continuare

eLearning in timp de pandemie

Partea de invatare online in piata de asigurari nu a fost o optiune, ci o obligatie ca raspuns la pandemia COVID-19. Asadar, toti cei peste 50.000 de distribuitori care isi desfasoara activitatea in piata de asigurari au fost nevoiti sa se familiarizeze cu eLearning-ul, in asa fel incat sa continue sa-si dezvolte cunostintele si competentele in domeniu.

Continuare

Castigul angajatilor din asigurari si pensii private s-a redus usor in luna noiembrie

Castigul salarial mediu net al angajatilor din activitatea de (re)asigurari si pensii private a scazut cu 116 lei in luna noiembrie 2020 fata de luna precedenta, conform datelor publicate de INS - Institutul National de Statistica.

ContinuareOrice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei.
Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!