Buletin informativ de asigurari.
Nr. 478 - 08 decembrie 2021
Editorial

De unde ne luam informatiile financiare?

by Adina TUDOR, 2021-12-08

Un studiu arata ca sursele generale de informare ale romanilor sunt televiziunea, retelele de socializare si site-urile de stiri. Lucru deloc surprinzator, avand in vedere atat popularitatea televiziunii, cat si a internetului la nivelul tarii noastre.


Continuare

Interviu
Adrian MUNTEANU: Avand increderea clientilor, avem succes in activitatea noastra, iar ei sunt mai determinati sa achizitioneze asigurari

Despre realizarile din cei 15 ani de activitate pe piata locala, experienta internationala si solutiile gasite pentru clienti, precum si despre asteptarile de la anul 2022, am discutat cu Adrian MUNTEANU, International Departament Manager, FUNK International Romania Broker de Asigurare-Reasigurare.

XPRIMM: Ati implinit 15 ani de activitate pe piata locala. Care au fost cele mai mari realizari ale companiei in aceasta perioada?
Adrian MUNTEANU: Da, in 2021 am implinit 15 ani de activitate si continuitate in piata romaneasca de asigurari si brokeraj, ca filiala a celui mai mare Broker de asigurare independent din Germania - Funk Gruppe GmbH. Evenimentul a fost marcat festiv prin vizita reprezentantilor conducerii executive germane, Dl. Yorck Hillegaart si Dl. Steffen Abel in Bucuresti in septembrie, care ne-au felicitat pentru modul profesionist de livrare a serviciilor catre clienti si pentru contributia la cresterea grupului. Ne bucuram si este o onoare pentru noi sa putem fi alaturi de clientii nostri pe o piata inca in formare, cu provocari dar si oportunitati, si sa le prezentam solutii personalizate si adaptate nevoilor fiecaruia dintre ei.


Continuare

Tendinte

Ar rezolva un asigurator de stat situatia din piata RCA?
by Andreea RADU, 2021-12-08

Asigurarile RCA au fost principalul subiect dezbatut de piata in aceasta toamna si probabil ca va continua sa mai fie. Dupa intrarea CITY Insurance in insolventa au reaparut discutiile despre aparitia unui asigurator de stat. Insa, ar putea acesta sa fie o solutie pentru piata RCA?


Continuare

Job

Recomandari

ERGO

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!