XPRIMM Info
 

Buletin Informativ de Asigurari
Nr. 455 - 30 septembrie 2020
 
 
EDITORIAL | INTERVIU | TENDINTE | JOB

EDITORIAL  

Acasa esti in siguranta. Casa ta e protejata?

"Obligati" de pandemia de COVID-19 sa se retraga in siguranta casei lor, romanii au redescoperit, in acest an mai mult decat oricand, spatiul intim al locuintei. Casa a fost redefinita, astfel, in "mai mult decat acasa" - locuinta personala a devenit birou, scoala, sala de fitness, sala de cinema sau loc pentru "iesiri" online cu prietenii.

Din acest punct de vedere, 2020 este, cu siguranta, un an atipic. Din pacate, desi a aparut o amenintare noua, riscurile vechi nu au disparut. Incendiile, inundatile, furturile de bunuri sau cutremurele sunt doar cateva dintre pericolele care ameninta locuintele romanilor.

In contextul actual, un risc care sa ne distruga locuinta sau o dauna majora reprezinta probleme care ne pot ingreuna viata mai mult decat pana acum.

Astfel, editia a VIII-a a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte", o ampla campanie nationala de informare si educare a populatiei, urmareste sa atraga atentia romanilor asupra necesitatii asigurarii propriei case, cea care a devenit un adevarat scut de protectie in vremea pandemiei.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe http://asigurarealocuintelor.ro/ si pe pagina de Facebook Asigura-te. Sustine proiectul alaturi de noi!


Adina TUDOR

INTERVIU  

Vrem sa dezvoltam in continuare parteneriatele cu Brokerii si propria forta de vanzare. Tot strategic, incepem sa fim aproape de mijloacele moderne de comunicare si, de ce nu, in viitor sa ne gandim si la acea vanzare directa prin internet. Ne pregatim pentru vremuri noi.

Dragos CALIN, Presedinte al Directoratului, GRAWE Romania


XPRIMM: Recent ati fost aprobat in functia de Presedinte al Directoratului GRAWE, cum vedeti aceasta incredere oferita de companie si care este strategia pentru perioada urmatoare?
Dragos CALIN: Rolul meu si al noii echipe din Directorat este sa continuam viziunea si tot ceea ce a inceput Paul SWOBODA. Avem o echipa frumoasa si asta este motivul pentru care consider ca Paul este de neinlocuit si nu facem decat sa continuam acest drum. Sigur ca ne vom pune amprenta noastra, dar avem o directie bine stabilita.

Continuare

TENDINTE  
Asigurarile - al patrulea cel mai afectat sector, la nivel global, in contextul pandemiei de COVID-19
Industria asigurarilor este al patrulea cel mai afectat sector din economie, la nivel global, dupa HoReCa, banci si energie, in contextul pandemiei de COVID-19, arata un studiu realizat de Boston Consulting Group.


Continuare

JOB  
ALLIANZ-TIRIAC Asigurari Subscriitor Reasigurari
ASIROM VIG Manager Vanzari Brokeri
GrECo Romania Account executive (denumire interna) / BROKER IN ASIGURARI (denumire conform COR)
ALLIANZ-TIRIAC Asigurari Subscriitor Senior Asigurari de Raspunderi
ALLIANZ-TIRIAC Asigurari Specialist Dezvoltare Produse si Portofolii Asigurari Generale
STELLAR RE ASISTENT IN BROKERAJ (PF sau PJ)
RECOMANDARI


EUROINS


ERGO


DESTINE Broker


DAW Broker
Revista PRIMM
Cea mai citita Revista de Asigurari!
XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.


Download


Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei.
Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!
Daca doriti sa va dezabonati click aici