1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Noutati in cadrul echipei UNIQA ...

Noutati in cadrul echipei UNIQA Asigurari

Inceputul acestui an a adus doua schimbari in echipa companiei UNIQA Asigurari, pe segmentul vanzarilor. Este vorba despre Adrian MOCANU - numit Director National Canal Vanzari Exclusiv - si Valentin PAUNA - Director Regional Canal Vanzari Exclusiv, Bucuresti.

Astfel, in luna ianuarie, Adrian MOCANU a fost promovat in functia de Director National Canal Vanzari Exclusiv in cadrul companiei UNIQA Asigurari. El a preluat atributiile noului rol dupa 15 ani petrecuti in cardrul echipei UNIQA si 18 ani de experienta in domeniul asigurarilor, preponderent in pozitii de conducere.

"Rolul de Director National de Vanzari imi ofera oportunitatea de a continua activitatea desfasurata pana acum impreuna cu echipa, sprijinind strategia si directia de dezvoltare ale companiei. Cred ca este esential sa fii pasionat de ceea ce faci, sa inveti in fiecare zi cate ceva de la echipa ta, de la clienti si sa descoperi noi lucruri despre tine insuti pentru a realiza ceea ce ti-ai propus. Sunt increzator ca vom reusi sa obtinem, mai departe, rezultatele dorite. Multumesc intregii echipe a Canalului Exclusiv pentru efortul depus si pentru oportunitatea de a continua aceasta calatorie spre performanta si un nivel ridicat al calitatii serviciilor marca UNIQA", a declarat Adrian MOCANU.

De asemenea, la inceputul lunii februarie, Valentin PAUNA s-a alaturat echipei UNIQA Asigurari in cadrul Directiei Coordonare Retea Proprie Vanzari in rolul de Director Regional Canal Vanzari Exclusiv - Bucuresti, avand o experienta de 21 de ani in domeniul asigurarilor.

"Ma bucur ca am acceptat provocarea de a face parte din echipa UNIQA si de a contribui la realizarea obiectivelor companiei. Am ocazia sa lucrez cu oameni extraordinari, pe care i-am intalnit in contextul colaborarilor anterioare si alaturi de care am astazi oportunitatea sa lucrez din nou pentru a fi o echipa de vanzari activa si competitiva", a declarat Valentin PAUNA.

Grupul UNIQA opereaza pe piata romaneasca din 2008, oferind toate formele de asigurari de bunuri, de raspundere si de persoane. In 2010, UNIQA a inceput operatiunile pe piata asigurarilor de viata, lansand compania UNIQA Asigurari de viata.