1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Nicolae TROFIN este noul membru in ...

Nicolae TROFIN este noul membru in Directoratul SIGNAL IDUNA Romania

Compania de asigurari SIGNAL IDUNA Romania, jucator important pe segmentul asigurarilor de sanatate aferente activitatii de asigurari de viata, anunta numirea lui Nicolae TROFIN (foto) in calitate de nou membru in Directoratul companiei.

Acesta va fi responsabil de coordonarea activitatii Diviziei care include departamentele Client Service, Vanzari si Marketing. Alaturi de Nicolae TROFIN, din Directoratul SIGNAL IDUNA Romania mai fac parte Tiberiu MAIER (Presedinte al Directoratului) si Mihaela DRUGA (Membru al Directoratului).

Nicolae TROFIN va continua extinderea segmentelor de asigurari corporate si de asigurari individuale ale companiei, punand, totodata, accentul pe dezvoltarea de solutii personalizate si diversificate pentru atragerea si loializarea clientilor.

"Sunt mandru sa ma alatur unei companii al carei model de business reprezinta o referinta pentru piata de profil, atat ca standard al serviciilor oferite clientilor, cat si ca mod de organizare. Faptul ca impartasesc aceeasi viziune si spirit inovator cu ceilalti colegi din Board imi ofera convingerea ca impreuna putem dezvolta solutii out of the box, care sa raspunda provocarilor momentului, dar si nevoilor tot mai diversificate ale clientilor. Iar acest lucru va contribui, cu siguranta, si la accelerarea ritmului de crestere a business-ului, atat pe segmentul de asigurari de sanatate individuale, cat si corporate", declara Nicolae TROFIN, Membru al Directoratului SIGNAL IDUNA Romania.

Nicolae TROFIN vine in echipa SIGNAL IDUNA cu o experienta cumulata de peste 17 ani in domeniul financiar si cel al telecomunicatiilor. In tot acest timp, a dezvoltat strategii de business inovatoare, a format echipe puternice, pregatite sa aduca plus valoare companiilor si a construit relatii de parteneriat pe termen lung cu clientii.

Pentru fiecare societate in care a activat, Nicolae TROFIN a contribuit in mod semnificativ la obtinerea unor rezultate remarcabile, vizibile prin cifrele financiare raportate. Intors de curand din Dubai, unde a lucrat pentru un jucator important din domeniul telecomunicatiilor, a reusit sa contribuie la cresterea satisfactiei clientilor si a vanzarilor prin strategiile de piata propuse si aplicate.

Desemnarea lui Nicolae TROFIN in aceasta functie reprezinta pentru companie obtinerea unui avantaj competitiv. Astfel, intreg know-how-ul specific pe care il va aduce din experienta nationala si internationala, dar si din alte industrii, va ajuta compania sa isi mentina pozitia de lider de piata pe segmentul asigurarilor de sanatate aferente activitatii de asigurari de viata, in functie de volum si sa diversifice oferta comerciala, precizeaza asiguratorul.

Noua componenta a Directoratului SIGNAL IDUNA Romania a venit ca urmare a numirii lui Mark Sigvard Osterloff, anterior Membru al Directoratului, la conducerea Diviziei Internationale a Grupului SIGNAL IDUNA.

Pe piata locala, operatiunile Grupului SIGNAL IDUNA au inceput in iunie 2008, avand ca principala directie asigurarile private de sanatate, oferind totodata produse competitive si pe liniile de asigurari de viata si asigurari de accident.