1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Marea Adunare a Partenerilor SAFETY Broker s-a desfasurat intr-o atmosfera interbelica

Marea Adunare a Partenerilor SAFETY Broker s-a desfasurat in weekendul 23-25 martie a.c., la Complex Cheile Gradistei - Fundata, reunind peste 300 de reprezentanti ai companiilor din piata de asigurari, colaboratori si parteneri ai brokerului, care s-au bucurat de o calatorie in trecut, mai exact in perioada interbelica.

Practic, aceasta este cea de-a 11 editie a Conferintelor Partenerilor SAFETY Broker. In cadrul conferintei, compania si-a prezentat proiectele SAFETY Broker pentru anul 2018, punand accent pe noi strategii de dezvoltare a business-ului, pe care urmeaza sa le desfasoare alaturi de parteneri.

"Ajunsi la o noua editie aniversara, in contextul Centenarului Marii Uniri si cu o aparitie restilizata, SAFETY Broker paseste mai puternic, aniversand un nou an de activitate (13 ani). Fondata in 2005, SAFETY Broker are o structura formata din birouri proprii, birouri un sistem franciza si online pe care se poate baza in dezvoltarea durabila", a declarat Viorel VASILE, CEO-ul companiei.

"Avem planuri ambitioase pentru cresterea afacerii noastre si este timpul sa facem salturi majore si sa ridicam stacheta dezvoltarii durabile la nivelul intregii retele SAFETY Broker si de-a lungul intregului nostru lant de valori", a adaugat el.

In ceea ce priveste obiectivele pentru 2017, Viorel VASILE estimeaza ca SAFETY Broker va intermedia prime de asigurare in valoare de 106 milioane de euro, avand cresteri, fata de 2017, pe urmatoarele linii de business: agricole (+100%), sanatate, life, travel (+20%), garantii si CAR (+15%), property si raspunderi (10%), CMR si Cargo (+10%), Casco (+5%).

Totodata, SAFETY vrea sa ramana alegerea numarul 1 in domeniul asigurarilor pentru clienti si sa se diferentieze prin profesionalism si servicii de cea mai inailta calitatea.

Pentru acest an, brokerul anticipeaza dezvoltarea de produse noi co-brand, dar si accesarea de noi piete prin promovarea vanzarii asigurarilor de nisa: cyber risk, garantii vamale, D&O, best doctors, asigurarea bicicletelor si raspunderea biciclistilor.

"Provocati de cele doua directive, IDD si GDPR, - care presupun modificari majore privind fluxurile de informatii in relatia cu clientii, costuri suplimentare de operare si implementare a prevederilor legislative, educatie profesionala si o mai mare responsabilitate a distribuitorilor de asigurari - ne luam angajamentul ca in 2018 vom investi in pregatirea oamenilor si in calitatea serviciilor oferite. Astfel, cu ajutorul departamentului specializat PRBAR Academy, intentionam sa organizam sesiuni de formare profesionala a intregii echipe SAFETY Broker", a declarat Viorel VASILE.

In contextul centenarului Marii Uniri din 1 Decembrie 1918, tema evenimentului de anul acesta a intors invitatii in perioada interbelica. In cadrul serii festive de sambata, 24 martie, cei prezenti s-au bucurat de muzica buna si au invatat sa danseze pe celebrele ritmuri de foxtrot, charleston de la cei mai buni dansatori.

Castigatorii Galei SAFETY Broker

In cadrul Galei, au fost premiate Sucursalele cu cele mai bune rezultate in 2017 (prime brute intermediate):
 1. Sucursala Timis: 22,8 milioane lei
 2. Sucursala Cluj: 19,7 milioane lei
 3. Sucursala Hunedoara: 17,8 milioane lei
  3. Sucursala Constanta: 17,78 milioane lei
 4. Sucursala Iasi: 15,9 milioane lei
 5. Sucursala Galati: 15,1 milioane lei
 6. Sucursala Caras-Severin: 5,47 milioane lei
 7. Sucursala Bihor: 4,6 milioane lei
 8. Sucursala Suceava: 3,5 milioane lei
 9. Sucursala Bacau: 3,2 milioane lei
 10. Bucuresti: 66,67 milioane lei
Totodata, in cadrul Galei SAFETY Broker au primit premii si asistentii in brokeraj cu cele mai bune rezultate (prime brute intermediate):
 1. Endre BARABAS - Premium Insurance - Harghita: 22,7 milioane lei
 2. Dumitru STATE - Iason State - Arges: 15,946 milioane lei
 3. Dambovita: 15,94 milioane lei - Alaxandru Ana (DB Smart Auto Insurance), Constantin Popa (DB InsureIco), Marta Vasile (DB Mc Asigurare Nr One), Gabriela Sandu (DB Gabogdasig), Micsunica Slavoiu (DB Tyno Expert Grup)
Premii speciale:

- Ciprian CIOCANEL - Excelenta in vanzari 2017
- Andreea PONCOS - Excelenta in corporate 2017
- Lilla RENCZ - Excelenta in dezvoltare retea 2017
- Georgeta DOROBANTU - Premiul special pentru implicare si perseverenta
- Monica ANTON - Premiul special pentru implicare si preseverenta

Premii de popularitate:

- Gothaer Asigurari Reasigurari - Premiul special pentru cea mai populara societate de asigurare in 2017
- Cristian FLOREAN, CITY Insurance - Premiul special pentru cel mai popular reprezentant al unei societati de asigurari in 2017

Alte premii:

- Gheorghe PARASCHIV: Premiul special pentru parteneriat de durata 2009 - 2018
- Autocar grup 1 Service: Premiul special pentru parteneriat strategic
- Institutul de Studii Financiare (ISF) - Premiul special pentru parteneriat strategic

In cadrul aceleiasi Gale, au fost premiate urmatoarele societati de asigurari: 

- Partener Platinum: ALLIANZ-TIRIAC, CITY Insurance, EUROINS
- Partener Gold: ERGO, GENERALI, Gothaer
- Partener Silver: ASIROM VIG, OMNIASIG VIG, GRAWE Romania, EUROLIFE ERB Asigurari,
- Partener Bronze: GROUPAMA, CertAsig, Mondial Assistance, UNIQA Asigurari, SIGNAL Iduna

De asemenea, Publicatiile XPRIMM au fost recompensate cu Premiul Special pentru aportul adus pietei de brokeraj.

In acelasi weekend, in atmosfera de la Cheile Gradistei - Fundata a fost transmisa live pe Facebook si editia Speciala a emisiunii Ora de Risc, avandu-l ca invitat pe Viorel VASILE, CEO, SAFETY Broker. O puteti urmati in video-ul de mai jos.