1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

LLOYD's a prezis ce echipa va castiga Campionatul Mondial de Fotbal 2018

Piata londoneza de re/asigurare LLOYD's a facut o predictie a echipei care va castiga Campionatul Mondial de Fotbal din acest an, pe baza valorii asigurabile a acesteia.

Asadar, conform LLOYD's, Franta va castiga Cupa Mondiala 2018.

Cercetarea a fost realizata in colaborare cu Centre for Economic and Business Research (Cebr) si a indicat ca valoarea colectiva a tuturor echipelor aflate in competitia din acest an este de 13,1 miliarde lire sterline, arata Intelligent Insurer.

Franta (1,4 miliarde lire sterline), Anglia (1,17 miliarde lire sterline) si Brazilia (1,1 miliarde lire sterline) au cele mai scumpe trei echipe din punctul de vedere al sumelor asigurate. Mai mult, valoarea asigurabila medie a unui singur jucator din echipa Angliei este mai mare decat cea a intregii echipe a Panama.

Aceeasi analiza a indicat faptul ca Grupa C - compusa din Belgia, Anglia, Panama si Tunisia - are cea mai mare valoare asigurabila, de peste 2,3 miliarde lire sterline.

Columbia, Japonia, Polonia si Senegal formeaza Grupa H, sau "Grupa Mortii", deoarece competitia va fi extrem de stransa - doar 26,5 milioane lire sterline despart echipele cand vine vorba de valoarea asigurabila. LLOYD's sugereaza ca aceasta va fi cea mai competitiva din intregul turneu.

Pe baza acestor valori si realizand un scenariu pentru toata echipele pana la finalul competitie, LLOYD's prezice ce Franta va castiga Cupa Mondiala in acest an.

Nu este prima oara cand piata londoneza de re/asigurare prezice castigatorul Campionatului Mondial de Fotbal: in 2014, o analiza similara realizata de LLOYD's si Cebr a estimat, corect, ca Germania va fi castigatoarea turneului.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
La ce riscuri este expus Campionatul Mondial FIFA 2018?