1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
LIFE is HARD lanseaza prin ...

LIFE is HARD lanseaza prin platforma 24Broker produsul RCA al Hellas Direct

LIFE is HARD, impreuna cu partenerii - distribuitori autorizati pe Romania, NextIns Pro si Autonom Protect, lanseaza prin platforma 24Broker produsul RCA al Hellas Direct.

Produsul este disponibil de azi, 9 noiembrie a.c., pentru toti brokerii prezenti pe platforma de intermediere 24Broker.ro si au semnat contractele de distributie cu unul dintre cei doi parteneri autorizati.

"Lansarea de azi incununeaza inceputul unui demers pe care l-am inceput de cateva luni, prin care dorim sa diversificam portofoliul de produse de asigurare si de asiguratori prezenti in platforma 24broker, astfel incat in scurt timp sa putem avea in platforma si produse de asigurare care acopera riscuri mai nisate si mai personalizate pe nevoile clientului", a declarant Erik BARNA, Fondator si Membru CA, LIFE is HARD.

LATER EDIT:

Politele HELLAS Direct (HD Insurance Limited Nicosia) vor fi emise prin 2 MGA-uri:

1. Next Ins Pro, detinut de grupul polonez UNILINK - actionarul majoritar al SAFETY Broker - care opereaza si Wefox in Polonia, cu Mihnea TOBESCU in functia de CEO.

2. Autonom Protect, care are grupul Autonom care controleaza MIB in RO, cu reprezentant fostul sef de vanzari de la Allianz - Nicolae AVRAM.

Totodata, daunele vor fi instrumentate de Narcis PAVALASCU, reprezentant Crawford in RO.

Toti brokerii care nu au semnat inca contract cu Hellas Direct pot solicita acest lucru la office@nextins.ro sau mihnea.tobescu@nextins.ro.

HELLAS Direct este o companie de asigurari inovatoare, bazata pe tehnologie, care opereaza deja cu succes in Grecia si in Cipru.

24broker.ro este cea mai utilizata platforma de intermediere in asigurari fiind utilizata de peste 100 de companii de brokeraj, dintr-un total de 280 active, iar 7 companii sunt prezente in top 10 intermediari.