1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Invitati de marca la Conferinta ...

Invitati de marca la Conferinta BAAR "Asigurarile auto - inapoi in viitor"

Cea de-a patra editie a Conferintei anuale a BAAR - "Asigurarile auto - inapoi in viitor", care va avea loc in data de 25 martie 2021, in format hybrid (online si offline), se bucura de prezenta unor invitati de marca.

Evenimentul se va desfasura intre orele 9:30 si 13:00.

"Astfel, in cadrul primei sesiuni a evenimentului, dedicata noutatilor legislative pe piata asigurarilor auto, va fi prezent, in calitate de vorbitor dl Cristian ROSU, Vicepresedinte ASF Sectorul Asigurarilor. Domnia sa va prezenta stadiul de evolutie a celor mai recente proiecte ale autoritatii de reglementare precum si orizontul de timp in care acestea vor putea fi implementate, in scopul unei mai bune functionari a pietei asigurarilor si in beneficiul persoanelor asigurate", transmit oficialii BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

Un alt participant de marca care a confirmat prezenta in calitate de vorbitor la Conferinta BAAR este dl Bogdan CHIRITOIU, Presedintele Consiliului Concurentei. Discursul domniei sale se va concentra asupra aspectelor ce tin de aplicarea principiilor de concurenta in contextul existentei mai multor proiecte de modificare a legislatiei din asigurari, precum si pe alte aspecte pe care actorii din piata asigurarilor trebuie sa le aiba in vedere in desfasurarea activitatii lor curente.

La conferinta sunt invitate sa participe circa 200 de persoane, oficiali ai autoritatii de supraveghere, reprezentanti ai companiilor de asigurari, brokeri, companii de regularizare a daunelor, specialisti IT, specialisti in combaterea fraudelor precum si jurnalisti din presa scrisa si digitala.