1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
International Conference on ...

International Conference on Insurance Claims are loc pe 29 mai la Bucuresti

International Conference on Insurance Claims, eveniment care va avea loc la Hotelul Sheraton din Bucuresti, in data de 29 mai, este prima conferinta dedicata exclusiv subiectului gestionarii daunelor in piata de asigurari din Romania. Au mai ramas doar doua saptamani pana la conferinta, iar inscrierile inca sunt deschise! 

Managementul daunelor este segmentul operational al asigurarilor care reprezinta testul realitatii in fata clientilor. Cat de rapid, cat de empatic si simplu este procesul de desdaunare, cat de "corecta" este compania in plata daunelor? Acesta este indicatorul suprem al calitatii care determina clientii sa ramana cu asiguratorul lor pe termen lung. 

Din perspectiva clientilor, acesta este testul realitatii care poate construi sau distruge increderea. Pentru a trece cu succes acest test, asiguratorii au nevoie de o baza financiara solida, de un management bun al riscurilor, de tehnologii moderne pentru a permite eficienta si pentru a combate incercarile de frauda etc. De asemenea, pentru a face fata tendintelor in continua schimbare din industrie, au nevoie si de multa flexibilitate si sisteme reziliente. 

Evenimentul se desfasoara cu sprijinul Partenerului Oficial: RECREX si al Partenerilor: REIMPACT RE, ASISOFT si cu suportul IUC GROUP . 

International Conference on Insurance Claims este un mediu util pentru schimbul de informatii de afaceri despre cele mai recente tendinte in domeniul managementului daunelor, privind pregatirea asiguratorilor pentru a face fata mediului economic dificil, provocarile ridicate de frecventa si severitatea crescanda a fenomenelor meteorologice, nevoia de a se adapta rapid la asteptarile publicului etc. 

Mai multe detalii si inregistrarea online sunt disponibile pe pagina web a evenimentului