1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

IBR organizeaza a patra editie a Forumul de Fiscalitate pentru Industria Serviciilor Financiare

Institutul Bancar Roman (IBR) organizeaza in data de 9 iunie 2021, online, a patra editie a evenimentului "Forumul de Fiscalitate pentru Industria Serviciilor Financiare"care va avea loc pe Zoom intre orele 14.00 - 17.00.

Tema generala a evenimentului de anul acesta va fi "Impactul legislatiei europene asupra sectorului bancar romanesc - influente si provocari". Forumul va fi structurat in doua paneluri de discutie, unul dedicat asociatiilor profesionale nationale si internationale - ARB, AAFBR, CAFR, CFA, si cel de-al doilea dedicat consultantilor BIG4. Pornind de la laitmotivul anuntat, IBR isi propune ca si anul acesta sa dezbata noutatile aparute in domeniul fiscalitatii si sa ofere solutii practice pentru acestea.

Florin GEORGESCU, Prim-viceguvernator BNR, va deschide oficial evenimentul.

Printre temele care vor fi abordate in cadrul formului se numara: IFRS - diferente de tratament fiscal local si implicatii practice; Impozitul pe dobanzi; Pensiile private; Impactul evaluarii bunurilor asupra celorlalte servicii financiare (contabilitate, audit, fiscalitate, insolventa, restructurare); etc.

Cu siguranta, tematica acestui forum de fiscalitate dedicat sistemului financiar va aduce plus valoare in activitatea specialistilor din acest domeniu si, totodata, va contribui la fluidizarea activitatii din aria fiscala.

Pentru mai multe detalii despre eveniment si modalitatea de inregistrare o puteti contacta pe Alina IONITA, Training Specialist - E-mail: alina.ionita@ibr-rbi.ro; Tel: 0749.011.331. Data limita de inscriere este 7 iunie 2021.

Participantilor li se va elibera un certificat, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR si ARB), cu 3 credite de dezvoltare profesionala continua (CPDs).