1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
GTM Managing Services a investit 2 ...

GTM Managing Services a investit 2 milioane de lei intr-o aplicatie pentru constatarea daunelor auto si realizarea inspectiilor de risc

GTM Managing Services a lansat Carfix, aplicatie romaneasca din domeniul auto, prin care oricine poate constata o dauna si poate gestiona mai usor datele scadente si documentele masinii direct din telefonul mobil. Cu o investitie de peste 2 milioane de lei, Carfix digitalizeaza 100% procesul de constatare a unei daune auto si reuseste sa reduca timpul pierdut de la cateva zile, la doar cateva minute.

Prin intermediul aplicatiei, constatarea unei daune auto se face in doar trei pasi, direct de pe telefonul mobil, fara sa mai fie nevoie ca soferii sa se deplaseze pentru intocmirea dosarului de dauna. Carfix ghideaza automat utilizatorul prin tot procesul de constatare, iar acuratetea datelor este asigurata prin coordonatele GPS.

Insa "Carfix nu este doar o aplicatie de constatare digitalizata a daunelor", spune Sorin IACOB, CEO, GTM Managing Services, compania care a dezvoltat aplicatia Carfix. "Prin intermediul aplicatiei poti realiza inspectii de risc, poti configura alerte pentru expirarea politelor CASCO, RCA, a ITP-ului, rovinietei si chiar a trusei medicale. Soferii pot fi mai relaxati, deoarece, odata ce descarca aplicatia si introduc datele personale si pe cele ale masinii, le vor avea intotdeauna intr-un singur loc si acestea se vor completa automat in cazul in care este nevoie sa parcurga un formular de constatare", adauga acesta.

Prin intermediul Carfix si companiile de asigurari vor salva ore intregi in procesele de constatare a daunelor auto, mare parte fiind externalizate catre clientul final. Asiguratorii au acces la toate dosarele clientilor intr-un singur ecran si pot comunica cu acestia prin intermediul aplicatiei. In plus, cu ajutorul Carfix costurile sunt reduse considerabil deoarece elimina intermediarii, directioneaza clientii catre propria retea de reparatori parteneri, oferind totodata servicii aditionale la un cost controlat (tractare, vehicul de inlocuire).

Cu Carfix poti sa:
- Avizezi dauna si efectuezi constatarea de la distanta;
- Primesti automat procesul verbal de constatare a daunei;
- Primesti automat oferta de despagubire pentru reparatia in regie proprie;
- Elimini birocratia si semnezi de la distanta documentele necesare constatarii daunelor sau realizarii unei inspectii de risc.

Cum functioneaza aplicatia?

In cazul unui incident, daunele masinii pot fi constatate in doar 3 pasi simpli:
  1. Incarci datele celeilalte parti, iar datele tale si ale masinii vor fi completate automat, din profilul tau, in formularul de constatare;
  2. Ne spui ce s-a intamplat si completezi detaliile evenimentului (ora si locul unde a avut loc);
  3. Ne arati daunele masinii si faci fotografii partilor avariate, cu ajutorul sabloanelor puse la dispozitie de aplicatie.
"Dupa ce ai verificat informatiile, trimiti solicitarea, iar de aici intreaga procedura este preluata de catre asigurator", spun oficialii companiei.

Aplicatia este 100% gratuita si poate fi descarcata din Google Play sau Apple Store, dar poate fi utilizata si in varianta web.