1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Fii treaz la volan! Greseli sau ...

Fii treaz la volan! Greseli sau alegeri in trafic?

Oare alegem cand gresim sau, mai curand, gresim cand alegem? Noi am ales sa va vorbim astazi nu despre greseli, ci despre ... alegeri. Nu, nu dintre cele politice, chiar daca este un an (foarte-foarte) electoral, ci despre cele de zi cu zi, ale noastre, ale fiecaruia dintre noi, in trafic. 

Sa luam un exemplu ... ati fost mereu 100% corecti in trafic? Noi nu, iar daca ne gandim mai bine, ne dam seama ca repetand zilnic o mica greseala acest fapt devine ... o alegere si ajunge sa ne defineasca apoi major existenta. De aceea, va invitam sa alegeti intelept si sa va implicati si in acest an in sustinerea campaniei #TreazLaVolan. Este singura campanie permanenta de siguranta rutiera din Romania - activa de 8 ani de zile, timp de 365 zile/an. 

Ce alte ARGUMENTE ale celor 8 ani de existenta si de activitate neintrerupta avem? Sa amintim doar cateva dintre rezultatele cele mai notabile:

 • peste 2.500 postari de siguranta rutiera, 
 • peste 19.000 membrii in Grupul #TreazLaVolan, 
 • peste 30.000 stickere distribuite in intreaga tara, 
 • peste 39.000 urmaritori ai paginii de Facebook #TreazLaVolan, 
 • peste 992.000 de minute de educatie rutiera vizualizate, 
 • peste 1,2 milioane accesari ale portalului treazlavolan.ro, 
 • peste 2,5 milioane brosuri tiparite si distribuite in intreaga tara

O alegere a fost si aceea ca mesajele campaniei trecute au fost vazute deja de peste 16 milioane de ori, fie in online, fie pe print. Tot o alegere a fost si faptul ca in jurul paginii TreazLaVolan.ro s-a construit o foarte mare comunitate online, care alege sa posteze si sa creasca permanent & organic si care are ca membri: soferi, pietoni, biciclisti, motociclisti si trotinetisti. Ei toti aleg, zi de zi, sa fie alaturi de noi si sa isi doreasca mai multa siguranta rutiera in Romania. 

Anul acesta alegem o tema care sa ni se potriveasca noua, tuturor participantilor la trafic - GRESELI sau ALEGERI. Iata niste exemple:

 • Sofer - daca nu semnalizezi o data ca ai uitat, a doua oara ca nu ai apucat ... de la a treia oara nu mai este greseala, ci deja vorbim despre obisnuinta - asadar, o alegere
 • Pieton - daca treci prin locuri nemarcate, nu este o greseala, ci tot o alegere
 • Motociclist - daca ai depasit o data viteza legala pentru ca “ma cam grabeam”, poate fi o greseala, dar cand faci acest lucru la fiecare drum, este deja o alegere
 • Biciclist - daca ai trecut pe rosu o data pentru ca nu ai fost atent, poate fi o greseala. Dar daca treci mereu pe rosu pentru ca ... nu iti poate lua nimeni permisul, gestul tau devine o alegere

Pentru toti cei doritori am pregatit o prezentare a campaniei #TLV2024 si a pachetelor de sustinere a ei. Il puteti alege pe oricare dintre ele fara teama de a gresi.

Cereti-ne prezentarea (georgiana.oprea@xprimm.com) si o veti primi. Alegerea de a contribui la scaderea numarului si gravitatii accidentelor rutiere este atat in beneficiul companiei dvs., cat si al imaginii pietei romanesti de asigurari in ansamblul ei. 

Alegerea noastra este sa va invitam sa va implicati chiar astazi in sustinerea Editiei 2024 a campaniei #TreazLaVolanAlegeti si dvs. sa o faceti. Este singura campanie de siguranta rutiera din tara activa de 8 ani, timp de 365 zile/an. Orice suma in plus va face campania sa ajunga la mai multi romani! 

Intre timp, alegeti sa circulati facand cat mai putine greseli alaturi de noi, Echipa ApPA – Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor, realizatoare a celor 8 campanii #TreazLaVolan.