1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
FAST Brokers va intermedia polita ...

FAST Brokers va intermedia polita RCA pentru 650 vehicule MAI

FAST Brokers a castigat o licitatie organizata de Directia Asigurare Logistica Integrata din cadrul MAI pentru asigurarea RCA a unui numar maxim de 650 de autovehicule, remorci si masini autopropulsate.

Polita a fost semnata pentru suma de 682.031,23 lei, de la un estimat de 1,478 milioane de lei pentru 12 luni. Mai multe detalii AICI.

La procedura s-au inscris si Omniasig VIG si Asirom VIG.

"Numarul estimat al asigurarilor obligatorii de raspundere civila auto pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule si de tramvaie (asigurare RCA), cu carti verzi, dupa caz este prezentat in Anexa, defalcat pe tipuri si categorii de vehicule, dupa cum urmeaza: pentru minimum 440 autovehicule, remorci si masini autopropulsate si maximum 650 autovehicule, remorci si masini autopropulsate", se arata in caietul de sarcini al licitatiei, disponibil AICI.

Directia de Asigurare Logistica Integrata (DALI) este parte a Directiei Generale Logistice (DGL) a MAI. Mai multe detalii AICI.

FAST Brokers a fost infiintat in 2002, are un capital social de 200.000 lei si este controlat de Liliana si Iulian Valentin GHEORGHIU.