1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
EUROLIFE FFH Asigurari devine ...

EUROLIFE FFH Asigurari devine asiguratorul oficial al Echipelor Nationale de Handbal

EUROLIFE FFH a semnat un parteneriat strategic cu Federatia Romana de Handbal (FRH) si devine asiguratorul oficial al echipelor nationale de handbal - feminin & masculin, pentru toate categoriile de varsta (seniori, tineret, juniori si cadeti). Colaborarea a fost incheiata pe un de zile cu perspectiva prelungirii, si are in vedere sustinerea programului competitional, incepand cu Campionatul European Feminin din Macedonia de Nord, Slovenia si Muntenegru (4 - 19 noiembrie).

"De peste 15 ani, credem in rolul nostru activ de asigurator: de a ne sustine clientii si a fi aproape de ei atunci cand au mai mare nevoie. Astazi, extindem contributia si rolul nostru social si devenim un partener de incredere al Echipelor Nationale de Handbal, intr-o perioada foarte importanta si incarcata: Campionatul European Feminin 2022, Calificarile la Campionatul European 2024 (Masculin & Feminin), dar si jocurile de calificare la Campionatul Mondial 2023 (feminin).

Asocierea dintre EUROLIFE FFH Asigurari si Echipele Nationale de Handbal a venit firesc, fiind bazata pe valori comune: spiritul de echipa, pasiunea, dorinta continua de progres si perfectionare pentru asigurarea succesului. Sportul are marea putere de a aduce oamenii impreuna, de a crea energie, emotie si momente extraordinare. Ne bucuram sa putem oferi romanilor experiente de o asemenea calitate, prin sustinerea handbalului romanesc", a declarat Anita NITULESCU, CEO EUROLIFE FFH Asigurari.

Pe tot parcursul colaborarii, loturile de sportivi, arbitri si observatori (aproximativ 1400 de persoane) vor beneficia astfel, prin intermediul FRH, de polite de asigurare, cu acoperirea cheltuielilor medicale aferente accidentarilor survenite, atat pe teren, cat si in afara lui. Incheierea acestui parteneriat este in linie cu valorile si promisiunea EUROLIFE FFH pe piata locala, aceea de a contribui in mod activ, din calitatea de asigurator, la sustinerea clientilor si partenerilor sai.

"Ne bucuram sa aducem alaturi de handbalul romanesc un partener care a inteles nevoile sportivilor si oportunitatile de a beneficia de valoarea asocierii cu performantele acestui sport. Contam pe sprijinul si asigurarile EUROLIFE FFH intr-un parteneriat trainic, de lunga durata. Din acest moment, toti componentii din echipele nationale si centrele nationale, arbitrii si observatorii beneficiaza de protectie prin aceste asigurari", a declarat Constantin DIN, Presedintele FRH.

In prezent, in cadrul loturilor nationale de handbal, masculin si feminin, activeaza aproximativ 1200 de sportivi, la toate categoriile de varsta. Anual, au loc peste 300 de meciuri, atat in competitiile nationale, cat si in cele internationale.

Despre EUROLIFE FFH Asigurari

EUROLIFE FFH este o companie de top pe segmentul asigurarilor cu o experienta de peste 15 ani pe piata locala. EUROLIFE FFH acopera un portofoliu complex de riscuri: asigurari de viata, asigurari de invaliditate, asigurari de somaj, asigurari de imobil, asigurari de accidente, asigurari de sanatate, asigurari de raspundere civila, asigurari de calatorie, asigurari de bilete. Produsele companiei sunt disponibile prin intermediul a patru canale de vanzare, respectiv: online, brokeri, parteneriate si bancassurance. EUROLIFE FFH include companiile EUROLIFE FFH Asigurari de Viata si EUROLIFE FFH Asigurari Generale, fiind o subsidiara a EUROLIFE FFH Insurance Group. EUROLIFE FFH Insurance Group face parte din Fairfax Financial Holdings Limited, unul dintre liderii pietei de asigurari la nivel international.

Sursa foto: Facebook Eurolife FFH