1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Descarca

Descarca "Ghidul Asigurarilor de Sanatate"! Vrei sa il personalizam cu datele tale? Scrie-ne!

Brosura digitala "Ghidul Asigurarilor de Sanatate" aduna cele mai importante informatii despre asigurarile de sanatate, dar si despre un stil de viata sanatos, intr-un singur material usor de parcurs si de distribuit. Daca esti broker sau agent de asigurare si vrei sa te alaturi proiectului, iti personalizam Ghidul cu datele tale, ca sa-l poti da clientilor tai!

Ce este, cum functioneaza si ce avantaje ofera o asigurare de sanatate, dar si ce reprezinta telemedicina, de ce politele de sanatate sunt un beneficiu extrasalarial dorit de catre angajati sau cum poti avea un stil de viata mai sanatos - acestea sunt doar cateva dintre informatiile disponibile in brosura digitala, care poate fi descarcata de aici.

Hai alaturi de noi in "Luna Asigurarilor de Sanatate" si iti trimitem materiale personalizate cu datele tale!

Esti agent sau broker de asigurare? Intra in Hall of Fame! Alatura-te campaniei "Luna Asigurarilor de Sanatate" ca sa primesti brosura personalizata cu datele tale de contact, pe care o poti da apoi clientilor!

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail pe executiv@appa-asigurari.ro cu subiectul "Sustin Luna Asigurarilor de Sanatate", in care ne spui:

  1. numele pe care il vrei trecut pe materialele grafice
  2. numarul de telefon si adresa de e-mail pe care le vrei trecute in brosura
  3. localitatea in care stai, daca vrei sa te adaugam pe Harta Sustinatorilor "Lunii Asigurarilor de Sanatatate"

Noi iti trecem numele in Hall of Fame, iti punem numele pe harta si iti trimitem:

  • brosura personalizata cu datele tale de contact, pe care o poti distribui clientilor tai
  • un cover photo de Facebook (format special cover photo) personalizat cu numele tau

De asemenea, in calitate de Sustinator oficial, poti folosi oricare dintre mesajele de pe pagina de Facebook a campaniei pe care le consideri utile si pe care iti doresti sa le vada si clientii sau prietenii tai! Da share video-urilor, mesajelor, infograficelor si imaginilor si informeaza-ti clientii!

Despre "Luna Asigurarilor de Sanatate"

Campania nationala de educatie financiara si de informare "Luna Asigurarilor de Sanatate" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania.

Partenerii campaniei sunt EUROINS Romania, DESTINE Broker, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, AEGON Romania, BRD Asigurari de Viata, GROUPAMA Asigurari, PRO Fiduciaria, SIGNAL IDUNA, MediHelp, RENOMIA SRBA Insurance Broker, TELIOS Care, CAMPION Broker, GLOBASIG Broker, FUNK Broker, MILLENIUM Insurance Broker, Fabrica de Asigurari, DAW Management, Medical Check-In si ASISOFT.

Partenerul sportiv al campaniei este Federatia de Bowling.

Mesajele campaniei sunt transmise si de RFI Romania, Revista BIZ si ziuaveche.ro, in calitate de Parteneri media.

Afla mai multe pe totuldespreasigurari.ro sau de pe pagina de Facebook a campaniei.