1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Cele mai recente editii ale ...

Cele mai recente editii ale revistelor PRIMM Asigurari & Pensii, Insurance Profile Romania si XPRIMM Insurance Report s-au lansat la FIAR 2024

In cadrul FIAR 2024 s-au lansat cateva dintre publicatiile Xprimm care reflecta evolutia pietei de asigurari  in 2023 si in prima parte a anului 2024. 

Publicatiile pot fi rasfoite sau descarcate in format electronic. 

Rasfoieste aici Revista Primm – Asigurari&Pensii 

Noul numar al Revistei PRIMM - Asigurari&Pensii aduce cititorilor interviuri cu specialisti de renume si o serie de articole de specialitate din alte rubrici deja consacrate. 

Cititorii revistei regasesc, in paginile noului numar, si lista completa a castigatorilor din acest an, declaratii de pe scena, precum si momentele inedite din cadrul evenimentulor surprinse in fotografii de album de la Premiile Brokerilor de Asigurare. 

Descarca de aici revista PRIMM - Asigurari&Pensii! 

Tot in cadrul FIAR 2024, a fost lansata si cea mai noua editie a XPRIMM Insurance Report. Conform datelor publicate, piata de asigurari din Europa Centrala si de Est (ECE) a totalizat 49.10 miliarde euro la finalul anului 2023, iar daunele au totalizat 24.92 miliarde euro.  

Aici poti sa rasfoiesti revista XPRIMM Insurance Report – Full Year 2023 

Descarca de aici revista XPRIMM Insurance Report - Full Year 2023 

De asemenea, rezultatele inregistrate in anul 2024 in piata de asigurari din Romania sunt incluse in noul numar XPRIMM Insurance Profile Romania, revista care este si ea disponibila in format electronic si poate fi consultata si descarcata aici. 

Tabelele si graficele cu cifre sunt completate de o analiza a pietei locale, precum si de o retrospectiva a celor mai importante evenimente din piata de asigurari din Romania care au avut loc in 2023. 

Rasfoieste aici revista XPRIMM Insurance Profile – Full Year 2023 

Descarca din acest link revista XPRIMM Insurance Profile – Full Year 2023.