1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ce isi doresc tinerii de la o ...

Ce isi doresc tinerii de la o cariera in asigurari si cum ii motivam?

Pregatirea profesionala in domeniul asigurarilor si provocarile aduse de pandemia COVID-19, atragerea si mentinerea tinerelor talente in aceasta piata sunt cateva dintre subiectele ce vor fi dezbatute marti de Florian GABA - Managing Partner, Pro Fiduciaria -, Mihaela CIRCU - Secretar General, APPA (Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor) - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii -, in cadrul emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, la RFI Romania, incepand cu ora 17:30.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 17.30, si sambata, de la ora 10.10, la RFI Romania. Puteti asculta programele RFI pe urmatoarele frecvente: 93.5 FM (Bucuresti), 94 FM (Craiova), 91.7 FM (Cluj), 97.9 FM (Iasi), 89 FM (Sibiu), 96,9 FM (Timisoara) si 107.3 FM (Chisinau) sau online, accesand site-ul www.rfi.ro.

Emisiunea "Ora de risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Indragita emisiune a debutat in urma cu peste 8 ani, fiind realizata de XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM.

Ne puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc".

Piata de asigurari a trecut printr-o serie de schimbari legislative ce vor ramane in istorie, printre care se numara si IDD - Directiva privind Distributia in Asigurari -, care transforma intreaga distributie de asigurari, pune accent pe protectia consumatorilor si impune o serie de cerinte exigente in ceea ce priveste pregatirea profesionala.

Pregatirea profesionala, reglementata prin Norma 20/2018, a adus o noutate in piata - pe langa certificarea la 3 ani, a aparut si obligatia de formare profesionala continua anuala de minim 15 ore, echivalentul a 20 de credite de formare profesionala continua. Cele doua conditii de conformare precizate de Norma ASF nr. 20/2018 se completeaza si, fara indeplinirea uneia dintre ele, distribuitorul pierde dreptul de ofertare de asigurari si este obligat sa reia procesul de pregatire initiala.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
Digitalizarea si procesele de invatare - noi programe de pregatire profesionala in asigurari