1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Campionatul Mondial de Fotbal 2022: Cele mai scumpe asigurari pentru jucatori

Aflat in plina desfasurare, Campionatul Mondial de Fotbal 2022 aduce in atentie subiectul asigurarilor medicale dedicate. Sansele de a te accidenta sunt intotdeauna mari atunci cand joci la nivel de elita. Prin urmare, multi sportivi isi asigura parti ale corpului. Cand vine vorba de asigurare, stim cu totii ca aceasta este disponibila pentru multe lucruri, dar pentru o parte a corpului? Este intr-adevar ceva special. Asigurarea pentru o parte a corpului este un tip specific de asigurare de invaliditate care ofera sansa de a preveni colapsul financiar in cazul in care o persoana este incapabila sa lucreze.

Asigurarea pentru o parte a corpului nu este disponibila pentru publicul larg, deoarece nu este oferita de furnizorii de asigurari clasici si este foarte personalizata. Cu toate acestea, nu exista niciun motiv pentru care sa nu o puteti achizitiona daca va permiteti!

Lionel Messi (Picioare): Capitanul Argentinei are cea mai scumpa asigurare a unei parti a corpului din sport, cu o polita de 900 de milioane de dolari pentru piciorul sau stang.

Cristiano Ronaldo (Picioare): Portughezul este cel mai popular la nivel mondial. Munca sa asidua, driblingurile sale scanteietoare si finalizarile uimitoare l-au facut unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume. Cu aceste abilitati extraordinare, sansele de a se accidenta sunt intotdeauna mai mari. Cu toate acestea, Real Madrid a cumparat o polita de asigurare pentru picioarele starului sau in 2009 pentru aproximativ 144 de milioane de dolari.

David Beckham (Picioare): Cel mai stilat fotbalist care a jucat vreodata acest sport are si una dintre cele mai scumpe polite de asigurare. In 2006, David Beckham a decis sa isi asigure ambele picioare pentru suma uriasa de 195 de milioane de dolari. Mai tarziu, pentru aproximativ 225 de milioane de dolari, el a facut un upgrade pentru a-si acoperi intregul corp. De asemenea, el este, fara indoiala, unul dintre cei mai bogati sportivi din lume.

Gareth Bale (Picioare): Pentru a se proteja impotriva accidentarilor care i-ar putea pune capat carierei, Gareth Bale are o asigurare pentru picioare de aproximativ 100 de milioane de euro.

Manuel Neuer(Maini): In 2014, Manuel Neuer, o legenda vie si unul dintre cei mai buni portari din lume pentru Bayern Munchen, si-a asigurat mainile pentru 3,5 milioane de dolari.

Iker Casillas(Maini): Iker Casillas, o legenda spaniola si unul dintre cei mai buni portari din lume, a decis sa se retraga in august 2020, dar si-a asigurat mainile pentru 10 milioane de dolari in 2007. Casillas a facut o gluma dupa ce a fost de acord cu polita de asigurare: "Daca ma voi rani la genunchi, ma voi preface ca ma doare mana".