1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

BrokerNet continua implementarea "Platform@" cu DESTINE Broker

De curand, BrokerNet, divizie a cunoscutei companii de IT Indaco Systems, a anuntat finalizarea implementarii la compania DESTINE Broker de Asigurari a unei solutii informatice complete de automatizare a procesului de vanzare pentru produse de asigurari, numita Platform@.

Oficiali ai companiei BrokerNet au precizat ca se asteapta la o crestere rapida a numarului de utilizatori, "dat fiind ca produsul nostru ofera in mod unic cotatie si emiterea in paralel pentru toate tipurile de asigurari (RCA, CASCO, Property, Calatorie si Medicale), acoperind serviciile tuturor asiguratorilor".

Platform@ are atuul de a fi dezvoltata de o echipa dedicata si cu experienta practica la un inalt nivel in piata de asigurari, inregistrand mai multe proiecte de succes la activ in aceasta piata. Atat experienta acumulata, cat si documentarea cu privire la produsele similare din alte piete au condus la dezvoltarea unui produs performant, considerat de oficialii BrokerNet, dupa studierea atenta a competitiei, drept un produs unic, fara concurenta deocamdata si care va asigura utilizatorilor lui accesul la urmatorul nivel de performanta si eficienta.

Printre punctele forte ale platformei se evidentiaza faptul ca aceasta ofera securitate si integritate totala a datelor brokerului si elimina costuri importante din bugetele de suport IT si administrare servere ale unui broker, dat fiind ca BrokerNet gazduieste gratuit bazele de date ale brokerului pe servere proprii, acestea fiind stationate intr-un bunker de date.

Ca o noutate in piata de asigurari si in cea a integrarii serviciilor de emitere electronica, Platform@ integreaza un serviciu de e-learning care faciliteaza colaboratorilor unui broker acces online la training-uri specializate, dar si urmarirea treptelor de cariera si a acreditarilor colaboratorilor.