1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
BCR Leasing lanseaza asistentul ...

BCR Leasing lanseaza asistentul virtual LEA

BCR Leasing lanseaza chatbot-ul Lea, asistentul virtual ofera informatii despre finantari si interactioneaza oricand si oriunde cu clientii companiei.

In prima etapa a proiectului, LEA, asistentul virtual conversational dezvoltat pe platforma DRUID, va fi implementat pe site-ul BCR Leasing si va servi drept punct de intrare digital atat pentru clientii existenti, cat si pentru cei potentiali.

"LEA este parte din strategia BCR Leasing de a utiliza inteligenta artificiala in procesul de consiliere si finantare a clientilor nostri. Tot ceea ce facem vine din dorinta de a-i deservi mai rapid si de a fi cat mai receptivi la nevoile acestora. Vedem in jurul nostru asteptari tot mai mari atunci cand vine vorba de usurinta, simplitatea si viteza prin care oamenii pot accesa servicii si solutii de finantare. De aceea, cu fiecare proiect nou implementat in BCR Leasing, acceleram eforturile de digitalizare a experientei clientilor nostri. LEA ne permite sa construim un nou canal de interactiune cu acestia, accesibil oricand si oriunde, pentru un dialog financiar cat mai personal, in mediul online", a declarat Vlad VITCU, CEO BCR Leasing.

Chatbot-ul inteligent va oferi asistenta generala, dar si informatii detaliate despre solutiile de finantare BCR Leasing. Chatbot-ul conversational serveste, in acelasi timp, la atragerea de potentiali clienti si ghideaza toti utilizatorii interesati de finantare in leasing sa isi lase informatiile de contact, pentru a avansa in procesul de ofertare. LEA este intr-un proces constant de invatare si se perfectioneaza cu fiecare interactiune cu clientii companiei din mediul online.

"Intr-o lume in care, tot mai des, timpul inseamna bani, consumatorii devin nerabdatori si asteapta raspunsuri si reactii imediate in tot ceea ce fac, inclusiv in interactiunile lor cu institutiile financiare. Solutiile de AI conversational pot ajuta la gestionarea acestor asteptari. Proiectul dezvoltat in parteneriat cu BCR Leasing va permite companiei sa ofere clientilor un serviciu de suport scalabil, mai rapid, eficient si convenabil. Automatizarea conversationala este un element vital in orice proces digital ce isi propune sa imbunatateasca satisfactia clientilor", a adaugat Liviu DRAGAN, CEO DRUID.