1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Asirom: Suport pentru clientii ...

Asirom: Suport pentru clientii afectati de furtunile din sud si sud-vestul tarii

In urma furtunilor devastatoare care au lovit zona de sud si sud-vest a tarii, care au provocat pagube semnificative locuintelor si bunurilor personale ale clientilor, Asirom anunta ca a luat masuri imediate pentru a asigura suportul necesar si pentru a facilita procesul de solutionare a daunelor. 

Pentru a raspunde prompt nevoilor urgente ale celor afectati, Caravana Asirom a fost mobilizata si a pornit deja catre zonele cele mai afectate. Echipele de experti sunt pregatite sa ofere asistenta si suport clientilor in procesul de evaluare si depunere a cererilor de despagubire, a transmis asiguratorul. 

Caravana Asirom va fi prezenta in judetele Olt, Dolj, Gorj, Mehedinti si Caras-Severin, oferind:

- Asistenta personalizata: Echipele de specialisti vor oferi consultanta clientilor in vederea evaluarii corecte a daunelor si a completarii documentatiei necesare.

- Procesare rapida a cererilor: Compania precizeaza ca va asigura o solutionare rapida a cererilor de despagubire pentru a minimiza disconfortul si impactul financiar asupra clientilor.

- Informatii si suport: Asirom va furniza toate informatiile necesare privind pasii ce trebuie urmati si vom oferi suport constant pe tot parcursul procesului.

“Suntem alaturi de clientii nostri in aceste momente dificile si ne angajam sa le oferim tot sprijinul necesar pentru a depasi aceste incercari. Prin mobilizarea Caravanei Asirom, dorim sa asiguram o prezenta activa in zonele afectate si sa facilitam un proces de despagubire cat mai eficient si rapid”, a declarat Madalin Rosu, Presedinte al Directoratului Asirom Vienna Insurance Group.

Asirom incurajeaza toti clientii afectati sa notifice daunele online accesand https://asirom.ro/daune-online, sa ne contacteze prin intermediul liniilor telefonice dedicate sau prin intermediul agentiilor noastre din teren pentru orice tip de asistenta necesara. 

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul companiei www.asirom.ro sau contactati la numarul de telefon 021 9599.