1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Asiguratorul Euler Hermes devine ...

Asiguratorul Euler Hermes devine Allianz Trade

Euler Hermes, jucator important in asigurarea creditelor comerciale, deschide un nou capitol in istoria asigurarilor, devenind Allianz Trade din data de 28 martie a.c.. Inca din 2018, compania este parte a Grupului Allianz, astfel ca noua identitate subliniaza performantele grupului si constituie un avantaj major in sustinerea planului strategic pe urmatorii trei ani, consolidand pozitia ca jucator global, a transmis compania.

Rebrandingul reitereaza ambitia Grupului de a se dezvolta in toate domeniile de activitate si zonele geografice in care opereaza, bazandu-se pe trei piloni importanti: extinderea activitatilor, a motoarelor de crestere si pregatirea pentru o noua lume.

"De astazi (luni, 28 martie - n.red.) suntem Allianz Trade. Ce inseamna aceasta pentru compania noastra, pentru clientii nostri si pentru angajatii nostri? Intr-un cuvant: inseamna mai mult. Mai multa expertiza si cunostinte globale care genereaza mai multe solutii locale. Mai multa incredere in ziua de maine, mai multe oportunitati de a ajuta companiile sa se dezvolte. Mai multa capacitate de anticipare si mai multe servicii personalizate. Mai multa abilitate in a tine pasul cu transformarile tehnologice. Mai multa vizibilitate care sa atraga noi talente si mai multe oportunitati de cariera pentru angajatii nostri. Sunt multe motivele de entuziasmare, si de abia am inceput sa exploram posibilitatile", spune Clarisse KOPFF, CEO, Allianz Trade.

Urmarind extinderea avantajului competitiv prin furnizarea de servicii de cel mai inalt nivel, in toate segmentele de piata si bazandu-se pe instrumente de asigurare contra riscurilor, pe abilitatile dobandite si pe infrastructura dezvoltata, Allianz Trade precizeaza ca va continua dezvoltarea strategiei, in linie cu obiectivele Grupului.

Un alt obiectiv al companiei Allianz Trade il reprezinta extinderea motoarelor de crestere, prin dezvoltarea solutiilor de garantie si de specialitate (Transactional Cover Unit & Excess of loss) precum si prin noi investitii care vizeaza majorarea rapida a cotelor de piata. Viziunea pe termen lung, urmareste pregatirea pentru o noua lume a comertului, astfel incat compania sa ramana in fruntea jocului odata cu mutarea comertului B2B in online.

"Cresterea se afla in centrul noii noastre strategii. Ne straduim sa gasim solutii pentru clientii activi in economiile nationale si globale, deoarece creditul comercial asigura legitimitatea si executarea cu succes a tranzactiilor comerciale. Ramanem ferm dedicati misiunii noastre de a furniza informatii corecte si la timp si servicii prudente, stabile si bazate pe experienta. Intram intr-o faza noua si interesanta in devenirea companiei noastre si sunt incantata sa pornesc in aceasta calatorie, acum ca am devenit Allianz Trade", spune Clarisse KOPFF.

"De peste 100 de ani, Euler Hermes ofera tuturor companiilor instrumente puternice, care contribuie la extinderea afacerii si protejarea activelor prin asigurari de credit comercial si garantii. Principalul obiectiv al companiei a fost, intotdeauna, anticiparea si atenuarea riscurilor prin furnizarea de informatii economice care permit firmelor cliente sa tranzactioneze cu incredere. Cunostintele aprofundate despre piete si cicluri economice, combinate cu analiza predictiva aplicata celui mai mare set de date ale companiei, permit pozitionarea clientilor cu un pas inainte", se mai precizeaza in comunicatul transmis de asigurator.

Chris TOWNSEND, membru al Consiliului de Administratie al Allianz SE, adauga: "Suntem incantati ca Euler Hermes devine Allianz Trade si suntem convinsi ca schimbarea va aduce multe beneficii in ceea ce priveste constientizarea, dezvoltarea afacerii, cresterea si inovarea. Allianz Trade este o societate unica, bazata pe date si pe tehnologie, de care suntem extrem de mandri."

Allianz Trade este liderul mondial pe piata asigurarilor de credit comercial si un specialist recunoscut in domeniile: garantii, recuperarea creantelor, crediti comercial structurat si risc politic. Reteaua proprie de informatii analizeaza modificarile zilnice in solvabilitatea unui numar de peste 80 de milioane de companii. Avand sediul central la Paris, Allianz Trade este prezenta in 52 de tari si are 5.500 de angajati. In 2021, cifra noastra de afaceri consolidata a fost de 2,9 miliarde EUR, iar tranzactiile comerciale globale asigurate au reprezentat o expunere de 931 miliarde EUR.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
Gothaer Asigurari Reasigurari devine Allianz-Tiriac Unit Asigurari