1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Alatura-te campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte"!

Esti agent sau broker de asigurare si vrei sa iti ajuti clientii sa afle mai multe despre asigurarile de locuinta? Esti pur si simplu o persoana care crede in importanta si rolul acestor polite? Te vrem alaturi de noi! Devino sustinator oficial al campaniei nationale de informare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte"! Noi iti facem kit-ul tau de social media personalizat si iti scriem numele in "Hall of Fame"!Vrei un kit de social media personalizat? Trimite-ne un mail pe executiv@appa-asigurari.ro cu subiectul "Sustin Luna Asigurarilor de Locuinte" si numele pe care il vrei trecut pe materialele grafice! Noi iti transmitem pe mail propriul tau Kit de social media!

Daca nu doresti un kit personalizat, poti descarca kit-ul de social media standard de aici.

De asemenea, da share mesajelor, infograficelor si imaginilor de pe pagina de Facebook a campaniei pe care le consideri utile si pe care iti doresti sa le vada si clientii sau prietenii tai!

Vrei sa distribui brosura informativa clientilor tai? Scrie-ne un mail pe executiv@appa-asigurari.ro in care ne spui in ce orase/ localitati ai putea distribui brosura si cam de cate ai avea nevoie***, iar noi vom lua legatura cu tine pentru a stabili toate detaliile.

Despre "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte"

APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor desfasoara, alaturi de UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare-Reasigurare si PAID Romania - Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale, cea de-a VII-a editie a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte", reamintindu-le romanilor ca pot face ceva pentru siguranta locuintei lor, chiar si in fata unor dezastre de proportii.

Mai mult decat atat, in acest an, in premiera, campania urmareste sa atraga atentia atat asupra schimbarilor climatice si a impactului acestora asupra locuintelor romanilor, cat si asupra masurilor pe care le pot lua acestia pentru a contribui la scaderea factorilor ce contribuie la schimbarile climatice (poluare, consum excesiv de energie etc.)

Campania beneficiaza de sprijinul principalelor companii de asigurari din piata. Mai multe detalii sunt disponibile pe asigurarealocuintelor.ro si pe pagina de Facebook.

***numarul brosurilor va fi stabilit in functie de fiecare solicitare, fiind luate in considerare tirajul disponibil si numarul de solicitari