1asig.ro
1asig.ro
Afacerile SAFETY Broker au crescut ...

Afacerile SAFETY Broker au crescut cu circa 10% in anul 2020, la 119 milioane de euro

5 min. / 1.540 cuvinte
Compania de brokeraj in asigurari SAFETY Broker a intermediat in anul 2020 prime de asigurare in valoare de 119 milioane de euro, cu 9,79 % mai mult decat in 2019. Totodata, brokerul anunta ca se retrage din UNSICAR.

PROMO


"SAFETY Broker isi confirma astfel, inca o data, pozitia de cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce opereaza in Romania", spun oficialii companiei.

Din totalul subscrierilor realizate in 2020, cele mai mari cresteri le-au avut urmatoarele tipuri de asigurari: Garantii - 79,34 %, Asigurari de Sanatate - 32,90%, Property - 17,59% si Casco - 17,64%. Politele RCA au inregistrat o crestere de 5,88% fata de anul 2019.

Pentru a veni in sprijinul clientilor care doresc sa achitioneze asigurarea RCA sau Travel, folosind mijloace sigure care permit pastrarea distantei sociale a lansat aplicatia mySafety. Aplicatia mySafety este dezvoltata de catre SAFETY Broker in parteneriat cu Life is Hard.

Din aplicatie se pot achizitiona asigurari RCA sau Travel si se poate solicita consultanta pentru celelalte tipuri de asigurari direct de la un consultant SAFETY Broker. Pe viitor scopul aplicatiei este de a oferi clientilor toate tipurile de asigurari la un click distanta.

Procesul de achizitie este 100% online, plata se efectueaza in siguranta cu cardul, iar dupa confirmarea platii polita poate fi descarcata direct din aplicatie.

Pentru a simplifica cat mai mult procesul de achizite directa de catre client, aplicatia are integrat sistemul OCR, care preia automat datele la simpla scanare sau fotografiere a documentelor cu telefonul (buletin/CI si/sau talon auto).

Aplicatia este funtionala pe sistemele de operare Android si IOS si poate fi descarcata gratuit din Google Play si App Store!

SAFETY Broker se retrage din UNSICAR

SAFETY Broker a decis ca incepand cu 1 martie 2021 sa se retraga din UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, pentru a se putea focusa mai mult pe activitatea desfasurata in Patronatul Roman al Brokerilor - PRBAR, asociatie patronala unde este si membru fondator.

"Pe aceasta cale, lansam tuturor brokerilor din Romania o invitatie de a participa la instituirea unui climat de respect reciproc, in baza noului "Ghid de Bune Practici al Intermediarilor in Asigurari", un cod de conduita la care au contribuit ambele asociatii ale brokerilor - PRBAR, asociatia patronala a brokerilor si UNSICAR, asociatia profesionala a brokerilor", a afirmat Viorel VASILE, CEO, SAFETY Broker.

1.680 accesari