1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Adriana GRECU este noul Presedinte ...

Adriana GRECU este noul Presedinte al PRBAR

Adriana GRECU, CEO, Aon Romania (foto), a fost votata, vineri - 15 ianuarie 2021, in functia de Presedinte al PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare, in cadrul Adunarii Generale a organizatiei.

Ea il va inlocui, incepand cu luna martie, pe Antonio SOUVANNASOUCK (Managing Partner ASIGEST Broker). Primul Presedinte al PRBAR a fost Viorel VASILE (CEO - SAFETY Broker).

Totodata, cele doua pozitii de Vicepresedinte vor fi ocupate de Gheorghe GRAD, Country Manager, RENOMIA SRBA Broker, si de Stefan PRIGOREANU, CEO, MILLENIUM Insurance Broker (MIB)

"Vineri 15 Ianuarie 2021, a avut loc intr-un cadru statutar Adunarea Generala a membrilor Patronatului Roman al Brokerilor de Asigurare Reasigurare, conform Convocatorului Presedintelui din data 13 Decembrie 2020. Respectandu-se Ordinea de zi, membrii Patronatului au supus la vot si au aprobat componenta noului Consiliului Director pentru urmatorii doi ani, astfel: Presedinte P.R.B.A.R - Adriana GRECU, Vicepresedinte P.R.B.A.R - Stefan PRIGOREANU; Vicepresedinte P.R.B.A.R - Gheorghe GRAD", se arata in comunicatul transmis de Patronat.

Adriana GRECU: "Le multumesc tuturor membrilor PRBAR care mi-au acordat increderea prin votul lor! Acest vot ma onoreaza si ma determina sa folosesc cat mai mult cu putinta ceea ce am acumulat ca experienta, personala si profesionala, in intreaga mea activitate in aceasta industrie. Fiind prima femeie aflata la conducerea unei astfel de organizatii din industria asigurarilor, eu cred ca leadershipul feminin nu este doar un trend actual, ci si o nevoie de schimbare a perspectivelor, de abordare diferita, imbinand inteligenta emotionala, cu cea sociala si cu pragmatismul necesar succesului in afaceri, ingrediente folosite in scopul consolidarii pietei si pozitiei brokerilor, precum  si a unui cadru general stabil si sigur, de care sa se bucure clientii nostri. Consider ca succesul unei organizatii se afla in dorinta fiecarui membru de a contribui, de a se completa reciproc, de a inspira  si de a motiva. Cred ca rolul meu va fi acela de a crea mai multa coeziune in acest grup si mai multa unitate.  Alaturi de colegii mei din Consiliul Director, Stefan Prigoreanu si Gheorghe Grad vom continua proiectele incepute cu privire la pozitionarea  brokerilor in piata, dezvoltarea educatiei financiare si cresterea calitatii serviciilor de intermediere. Preiau un mandat dupa o perioada dificila si provocatoare, atat pentru industria noastra, cat si pentru economie, in general. Sunt obisnuita cu lucrul in conditii de presiune,  dar in acelasi timp sunt optimista si dispusa sa contribui cat pot de mult pentru a ajunge la finalul mandatului cu cat mai multe obiective realizate. Ma refer in special la finalizarea modificarilor  privind legea distributiei in asigurari, pregatirea profesionala, modificari legislative ale legii privind RCA, ca sa le numesc doar pe cele imediate, la care PRBAR a avut un rol deosebit de important, fiind prezent la toate consultarile pe aceste teme. Evident, vom acorda intreaga noastra atentie consolidarii relatiilor cu Autoritatea de Supraveghere, dar si cu alte organizatii de profil pentru a ridica nivelul profesional al pietei cat mai aproape de standardele europene. PRBAR Academy se va reamina si readapta noii epoci post-pandemie (speram, cat mai curand) si vom anunta reluarea unor proiecte de succes, precum si inceperea unor initiative noi."

Stefan PRIGOREANU: "Votul de astazi al colegilor mei din Patronat vine intr-un moment in care cuvantul de ordine e coeziune si unitate. Avem nevoie de un PRBAR puternic, astfel inca sa ne aducem in continuare o contributie semnificativa la constructia unei piete de asigurari normale si sanatoasa, in beneficiul tuturor celor implicati: clienti, parteneri, angajati, si actionari. Ca Vicepresedinte voi continua demersurile si implicarea pe care mi-am asumat-o inca de la infintarea Patronatului si voi continua si in aceasta noua etapa sa militez pentru modernizarea si dezvoltarea industriei locale de asigurari. Le multumesc colegilor mei pentru increderea acordata!"

Gheorghe GRAD: "Ca membru fondator am urmarit si analizat in fiecare an toate intentiile si activitatile PRBAR, inca din 2017. Determinarea, profesionalismul si cel mai important - dorinta de a aduce un suflu nou pe piata intermedierilor in asigurari, cred ca se pliaza foarte mult pe ceea ce consider eu ca ar trebui sa faca o organizatie patronala in domeniul asigurarilor.  Ca Vicepresedinte al PRBAR voi continua implicarea  cu speranta si increderea ca pot contribui intr-un mod direct si activ la dezvoltarea acestei profesii, la promovarea unor idei si actiuni care sa duca industria locala de asigurari intr-o noua etapa. Viteza cu care se schimba lucrurile nu ne permite sa nu fim prezenti in viitor incepand chiar de azi. Facem asta deopotriva pentru clienti cat si pentru businessul nostru."

In cadrul aceleiasi sesiuni a Adunarii Generale ale Patronatului Roman al Brokerilor de Asigurare Reasigurare, a fost analizata solicitarea de aderare a HOLFIN Insurance Broker, membrii  PRBAR adoptand cu unanimitate de voturi aderarea la valorile Patronatului.

Totodata, in urma analizei membrilor PRBAR, a fost avizata pozitiv solicitarea de retragere a CREST Asig Broker de Asigurare din cadrul PRBAR.