1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

AXA lanseaza un program strategic pentru construirea Platformei Comerciale Digitale

Asiguratorul global AXA a anuntat lansarea unui program strategic de construire a unei Platforme Comerciale Digitale, care va agrega diferite servicii pentru a transforma propunerea de valoare a companiei pentru a-si servi mai bine clientii comerciali, in conformitate cu planul strategic AXA Driving Progress 2023.

Obiectivul acestei platforme este de a pune in valoare combinatia dintre datele si analizele in timp real colectate prin sateliti, drone, senzori, cu expertiza AXA in serviciile de prevenire a riscurilor si capabilitatile companiei de subscriere si desdaunare. In plus, AXA a mai precizat ca platforma va cuprinde si doua programe initiale.

Primul program este AXA Smart Services, o retea care va oferi informatii despre riscuri, capacitati de gestionare a riscurilor si noi servicii pentru a sprijini clientii.

Acest program va putea oferi clientilor posibilitatea de a monitoriza, in timp real, toate activele lor, atat cele fixe, cat si cele in tranzit, oferindu-le totodata acces la sisteme de preventie personalizate si servicii cu valoare adaugata.

Celalalt program initial al platformei este AXA Climate, un ecosistem deschis bazat pe stiinta si date, care ofera un spectru de servicii de sustenabilitate, care include traininguri, asigurari, consultanta si finantare pentru marile companii, precum si pentru institutiile publice si financiare.

Georges Desvaux, Chief Strategy and Business Development Officer AXA, a declarat "Ne aflam intr-un punct de cotitura in strategia noastra de inovare. Dupa ce am accelerat dezvoltarea in intreaga companie a expertizei si a orientarii spre inovatie, dorim acum sa integram pe pietele noastre cheie un ecosistem cuprinzator de servicii bazate pe date, aliniat la principalele noastre prioritati strategice.

"Platforma comerciala digitala este, prin excelenta, o concretizare a acestei strategii, la fel ca si platforma digitala de sanatate pe care am lansat-o cu succes anul trecut in Europa. Ambele initiative semnaleaza o noua etapa in parcursul nostru de inovare, care vizeaza imbunatatirea continua a ofertelor si serviciilor noastre pentru clientii nostri."

Scott Gunter, CEO AXA XL, a adaugat: "Ambitia noastra este de a dezvolta o solutie globala inovatoare care sa ofere valoare clientilor nostri din liniile comerciale prin protectie si prevenire. Recunoastem ca asigurarea traditionala nu mai reprezinta o solutie singulara la riscurile in evolutie ale clientilor nostri.

"Cu Digital Commercial Platform, construim o platforma pentru servicii de asigurare si de gestionare a riscurilor care va transforma propunerea noastra de valoare si modul in care operam pentru a ne servi clientii. Credem ca acest lucru reprezinta tot mai mult ceea ce clientii au nevoie si vor cauta la partenerul lor in asigurari."