1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

A.N.P.C.P.P.S. Romania a devenit membra cu drepturi depline in Consumers International

Incepand din anul 2012 A.N.P.C.P.P.S.R. - Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania - InfoCons este unica organizatie din Romania cu drepturi depline in cadrul Consumers International (CI) - federatie mondiala ce reuneste grupuri de consumatori la nivel international.

Consumers International colaboreaza cu organizatiile de consumatori din intreaga lume si serveste ca voce globala, independenta si autoritara pentru consumatori. Cu peste 220 de organizatii membre din 115 tari, Consumers International a construit o puternica miscare internationala pentru a ajuta la protejarea si reprezentarea consumatorilor de pretutindeni. Fondata in anul 1960, Consumers International militeaza pentru un viitor corect, sigur si durabil pentru toti consumatorii intr-o piata globala dominata de corporatii internationale.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania este o organizatie neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

In contextul in care increderea clientilor in piata de asigurari si intelegerea utilitatii acestor produse se pot realiza doar prin educarea continua a consumatorului, A.N.P.C.P.P.S.R. participa activ la demersul initiat de APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor, alaturi de CSA - Comisia de Supraveghere a Asigurarilor si IGPR - Inspectoratul General al Politiei Rutiere, constand in cea mai mare campanie de informare in domeniul asigurarilor organizata pana acum in Romania.

Campania Nationala "ASIGURA-TE!" se desfasoara intre 20 martie si 20 iunie a.c. si are la baza distribuirea "GHIDULUI ASIGURATULUI", o brosura de informare redactata pe intelesul publicului larg, privind principalele tipuri de asigurari si utilitatea acestora.