Inapoi la www.1asig.roXPRIMM Job Nr. 958 - 16 august 2021


Vrei un loc de munca mai bine platit? Gaseste primul toate joburile noi pe www.1asig.ro si www.asiguratori.ro!

Vrei sa publici un anunt de angajare eficient? Click aici!XPRIMM Job este pe LinkedIn! Alaturati-va grupului dedicat job-urilor din asigurari, reasigurari, brokeraj si domeniul financiar!

Motto: Tineretea e timpul de a invata intelepciunea, batranetea e timpul de a o aplica. – Jean Jacques Rousseau

Gasiti XPRIMM Job si pe Facebook! Va invitam sa dati like paginii dedicate celor mai noi job-uri din asigurari, brokeraj si domeniul financiar!


 

UNSAR recruteaza:

Specialist asigurari auto

Cautam un nou coleg la UNSAR!
Daca esti pasionat de asigurari auto si iti doresti sa lucrezi intr-un mediu dinamic si plin de provocari, trimite-ne CV-ul tau la adresa hr@unsar.ro, pentru postul de Specialist Asigurari Auto, pana la data de 1 septembrie 2021, impreuna cu formularul GDPR completat.

Cerinte minime pentru ocuparea postului:

 • Studii superioare
 • Experienta in domeniul asigurarilor auto: minim 5 ani (preferabil cu experienta in Management de Produs, Underwriting, Daune)
 • Cunostinte temeinice in domeniul asigurarilor si mai ales al proceselor si notiunilor cheie din cadrul unei companii de asigurare
 • Cunostinte temeinice de operare PC (Word, Excel, PowerPoint, Web etc.)
 • Cunoasterea limbii engleze, nivel avansat (scris, vorbit, citit)
 • Abilitati/calitati individuale: spirit inovativ, proactivitate, atentie la detalii, buna comunicare si relationare, flexibilitate, analiza si sinteza

Responsabilitati in cadrul asociatiei:

 • Organizarea si desfasurarea activitatii Sectiunii de asigurari auto
 • Analiza, cercetare si sinteza: identifica, colecteaza si analizeaza informatii si realizeaza propuneri concrete; sintetizeaza informatiile primite de la societati si formuleaza concluzii
 • Design solutii: participa ca specialist la activitatile asociatiei si propune solutii si continut pentru temele date; propune indicatori de masurare a calitatii pentru fiecare tema si urmareste realizarea acestor indicatori; intocmeste si raspunde de completitudinea si acuratetea documentelor necesare; acorda suport membrilor UNSAR atunci cand este solicitat de acestia pentru teme de specialitate in domeniul asigurarilor auto
 • Comunicare: participarea la intalnirile de specialitate si comunicarea cu toti partenerii asociatiei
 • Management de Proiect: stabileste activitati specifice si esalonarea lor in timp, prioritizeaza si documenteaza, urmareste riscuri si identifica oportunitati, gestioneaza relatia cu partile implicate (stakeholder management).

Cei interesati pot depune CV pana la data de 1 septembrie 2021, la adresa de e-mail hr@unsar.ro.

CV-ul dumneavoastra va fi tratat cu maxima confidentialitate, atat din fluxul transmiterii, cat si in procesul de recrutare si selectie.


Stiri

VIDEO: Antreprenor in Asigurari, cu Adriana GRECU - CEO, Aon Romania

Adriana GRECU, CEO, Aon Romania, a fost invitata celei mai recente editii a emisiunii Antreprenor in Asigurari - o emisiune cu si despre antreprenori si intraprenori. Alaturi de moderatorul Sergiu COSTACHE, ea a abordat subiecte precum leadership, spirit antreprenorial si importanta unei echipe, dar, in cadrul emisiunii, s-a vorbit si despre ce s-a intamplat cu fuziunea Aon-Willis, dar si despre obiectivele Adrianei GRECU la conducerea PRBAR (Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare).

Continuare

UNSAR: Tot mai multi romani aleg asigurarile de viata. Cum poate fi redus decalajul de protectie financiara a populatiei

In primele trei luni ale acestui an, romanii au ales protectia oferita prin asigurarile de viata, mai mult decat au facut-o in fiecare dintre perioadele similare din ultimii 5 ani.

Continuare

Kuldeep KAUSHIK, noul Chief Executive Officer al NN in Romania

NN Group anunta numirea lui Kuldeep KAUSHIK in functia de CEO al NN in Romania, incepand cu data de 1 noiembrie 2021, mandatul sau fiind supus aprobarii autoritatilor locale.

Continuare

Un nou produs inovator de la SIGNAL IDUNA

Cu Travel HealthCare Support Plus, sanatatea ta este protejata si poti beneficia de avantajele Home Assistance Support, avand un beneficiu unic la asigurarile de calatorie.

Continuare

Comisia Europeana, unda verde pentru achizitionarea afacerii Aegon CEE de catre VIENNA Insurance Group. VIG, inca in dialog cu Ministerul Finantelor din Ungaria

Comisia Europeana a decis, in data de 12 august 2021, sa autorizeze, din punct de vedere concurential, achizitionarea afacerii Aegon in Europa Centrala si de Est (Ungaria, Polonia si Romania) de catre VIENNA Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG), se arata intr-un comunicat de presa al Grupului VIG.

Continuare

Activele fondurilor de pensii private au continuat sa creasca in iunie 2021

Cele sapte fonduri de pensii private obligatorii (Pilon II) aveau active in valoare de aproape 84,46 miliarde de lei, la 30 iunie 2021, in crestere cu 28% fata de nivelul existent la 30 iunie 2020, conform datelor ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara.

ContinuareOrice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei.
Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!
Daca doriti sa va dezabonati click aici