Inapoi la www.1asig.roXPRIMM Job Nr. 939 - 18 ianuarie 2021


Vrei un loc de munca mai bine platit? Gaseste primul toate joburile noi pe www.1asig.ro si www.asiguratori.ro!

Vrei sa publici un anunt de angajare eficient? Click aici!XPRIMM Job este pe LinkedIn! Alaturati-va grupului dedicat job-urilor din asigurari, reasigurari, brokeraj si domeniul financiar!

Motto: Noi stim ce suntem, dar nu stim ce putem fi.


Gasiti XPRIMM Job si pe Facebook! Va invitam sa dati like paginii dedicate celor mai noi job-uri din asigurari, brokeraj si domeniul financiar!

?

Willis Towers Watson recruteaza:

Account Executive in cadrul departamentului Health&Benefits (broker de asigurari)

Despre Willis Towers Watson:

Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) este un lider mondial in domeniul consultantei, al brokerajului si al solutiilor care ii ajuta pe clientii din intreaga lume sa transforme riscul intr-o cale de dezvoltare. Willis Towers Watson si-a inceput activitatea in 1828 si are 40 000 de angajati in peste 140 de tari.

Concepem si furnizam solutii pentru gestionarea riscurilor, optimizarea beneficiilor, cultivarea talentelor si extinderea puterii capitalului de a proteja si a consolida institutiile si persoanele. Perspectiva noastra unica ne permite sa identificam punctele de intersectie critice dintre talent, calitati si idei - formula dinamica ce impulsioneaza performanta in activitate.

Together, we unlock potential. Aflati mai multe pe www.willistowerswatson.com

Principalele Responsabilitati ale Rolului:
 • Ofera sprijin Account Manager-ului la implementarea programelor de asigurare pentru noii clienti si in administrarea portofoliului de clienti precum si sprijinul necesar unei bune desfasurari a activitatii in general;
 • Impreuna cu Account Managerii intocmeste si participa la prezentarea ofertelor de asigurare precum si rapoartelor periodice de activitate catre clienti;
 • Participa impreuna cu Account Managerii la negocieri, monitorizeaza emiterea contractelor si politelor de asigurare si urmareste derularea acestora;
 • Participa impreuna cu Account Managerii constant la intalniri cu clientii existenti ai societatii precum si cu potentiali clienti in vederea detectarii nevoilor noi de asigurare si dezvoltarea portofoliului de clienti;
 • Intocmeste corespondenta comerciala si rapoarte specifice pentru clienti si intretine relatia de colaborare cu clientii si societatile de asigurare.
Profil candidat:
 • 1 an experienta in asigurari Corporate; experienta in asigurari de viata/ sanatate reprezinta un avantaj;
 • Studii universitare;
 • Atitudine consultativa si experienta in furnizarea de solutii bazate pe nevoile clientilor;
 • Experienta in lucrul cu clienti Corporate;
 • Abilitati foarte bune de comunicare in limba romana si limba engleza (vorbit | scris | citit);
 • Abilitati de negociere si prezentare;
 • Atentie la detalii si capacitatea de a gestiona simultan proiecte multiple;
 • Capacitatea de a lucra in echipa.
Oferta:
 • Pachet salarial avantajos si beneficii diverse;
 • Training si programe de pregatire profesionala;
 • Oportunitati de dezvoltare profesionala in cadrul unei companii multinationale;
Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul pe adresa: WTW-RO.HR@willistowerswatson.com

Toate candidaturile vor fi tratate ca fiind confidentiale. Ne rezervam dreptul de a contacta numai candidatii selectati.

Stiri

Adriana GRECU este noul Presedinte al PRBAR

Adriana GRECU, CEO, Aon Romania (foto), a fost votata, vineri - 15 ianuarie 2021, in functia de Presedinte al PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare, in cadrul Adunarii Generale a organizatiei.

Continuare

?

VIDEO: Cum va fi anul 2021 pentru piata de brokeraj in asigurari?

Despre tendintele anului 2021 pe piata locala de brokeraj in asigurari, dar si despre realizarile anului trecut, au discutat Iulius Marian FIRCZAK, Deputat in Parlamentul Romaniei, Dorel DUTA, Presedintele UNSICAR (Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania), si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii -, in cadrul emisiunii "Ora de risc" by XPRIMM, la RFI Romania, de marti, 12 ianuarie.

Continuare

?

ASF: Cinci brokeri au depus solicitari pentru a deveni creatori de produse de intermediere sau de nisa

Diversificarea produselor de asigurare si, implicit, dezvoltarea pietei de profil reprezinta obiective fundamentale, pe termen mediu si lung, pentru Autoritatea de Supraveghere Financiara, spun reprezentantii acesteia, precizand ca, pana acum, cinci brokeri din piata au depus solicitari pentru a deveni creatori de produse.

Continuare

Paul ZARZARA se alatura Directoratului UNIQA Asigurari

Incepand cu luna decembrie 2020, Paul ZARZARA este membru al Directoratului UNIQA Asigurari. Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul serviciilor financiare, dintre care 10 dedicati activitatii in domeniul asigurarilor, Paul ZARZARA isi asuma noua pozitie in cadrul UNIQA din rolul actual de Director al Directiei Daune, pe care a coordonat-o, a anuntat compania.

ContinuareOrice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei.
Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!