Inapoi la www.1asig.roXPRIMM Job Nr. 925 - 6 iulie 2020


Vrei un loc de munca mai bine platit? Gaseste primul toate joburile noi pe www.1asig.ro si www.asiguratori.ro!

Vrei sa publici un anunt de angajare eficient? Click aici!XPRIMM Job este pe LinkedIn! Alaturati-va grupului dedicat job-urilor din asigurari, reasigurari, brokeraj si domeniul financiar!

Motto: Convingerea este de multe ori mai eficienta decat forta.


Gasiti XPRIMM Job si pe Facebook! Va invitam sa dati like paginii dedicate celor mai noi job-uri din asigurari, brokeraj si domeniul financiar!

?

STELLAR RE recruteaza:

ASISTENT IN BROKERAJ (PF sau PJ)

Cu o bogata experienta internationala in domeniul reasigurarilor dorim sa ne formam o echipa profesionista de asistenti in brokeraj in domeniul asigurarilor(pf sau pj) cu care sa punem bazele unui proiect compozit de asigurare-reasigurare unic pe piata romaneasca.

Ai un portofoliu de calitate de pe urma caruia doresti mai multe beneficii?

Alatura-te echipei noastre si il vom dezvolta cu success impreuna!

Trimite CV-ul tau cu ?datele de contact la adresa contact@stellar-re.com si te vom contacta pentru a stabili o intalnire*.

* Nu te obosi daca cumva ai prejudiciat vreun alt broker sau companie de asigurari. Vom afla cu siguranta!

Stiri

Incep inscrierile la Programul de Masterat de Tehnici Actuariale! Examenul de admitere, exclusiv online

Institutul de Studii Financiare (ISF) in parteneriat cu Academia de Studii Economice Bucuresti anunta sesiunea de Admitere 2020, in perioada 20-22 iulie, pentru singurul program de Masterat din Romania de Tehnici Actuariale (TACT), cu acreditare Institute and Faculty of Actuaries, Marea Britanie. - un avantaj competitiv important pentru programele de formare profesionala din domeniul actuariatului din Romania.

Continuare

Noua editie a XPRIMM Insurance Report este acum LIVE!

Cea mai noua editie a XPRIMM Insurance Report a fost lansata joi, 2 iulie a.c., intr-un nou format digital si interactiv, si mai ales work from home friendly!

ContinuareINFOGRAFIC (partea a II-a): Cum poate ajuta polita PAD la cresterea numarului de asigurari facultative?

O crestere a acoperirii asigurarilor de locuinte in tara noastra este de dorit. Iar aici este vorba nu numai de politele obligatorii PAD, ci si de cele facultative, astfel incat proprietarii de locuinte sa fie cu adevarat protejati. Agentii de asigurare si brokerii sunt primii care inteleg ce ii poate determina pe romani sa se asigure.

Continuare

INFOGRAFIC: Peste un sfert dintre romani sunt mai interesati de asigurarile de sanatate ca urmare a pandemiei COVID-19

28% dintre romani declara ca sunt mai interesati de asigurarile voluntare de sanatate, posibil ca urmare a pandemiei COVID-19, in conditiile in care riscul de imbolnavire este unul dintre principalii factori care pot afecta situatia financiara actuala - fiind mentionat ca motiv de ingrijorare pentru 58% dintre respondenti, arata Barometrul IRES-UNSAR privind Perceptia riscului si cultura asigurarilor din Romania*.

ContinuareOrice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei.
Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!
Daca doriti sa va dezabonati click aici