Buletin informativ de asigurari.
Nr. 514 - 30 august 2023
Editorial

Flacari

by Adina TUDOR, 2023-08-30

La momentul scrierii acestui editorial, un incendiu de vegetatie urias ardea necontrolat de 11 zile in nord-estul Greciei, cuprinzand deja peste 77.000 de hectare din teritoriu si fiind cel mai mare inregistrat pe teritoriul european din ultimii ani. Este doar cel mai recent dintr-o serie de astfel de fenomene violente care afecteaza, deja, de ani de zile, Grecia si multe alte teritorii din intreaga lume.


Continuare

Interviu

Virgil SONCUTEAN, CEO, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari
by Andreea RADU, 2023-08-30

Parte a grupului german ALLIANZ, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare si asigurari si cel mai valoros brand de asigurari din lume, si cu o istorie de 29 de ani in Romania, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari a fost desemnata anul acesta Compania Anului pentru Excelenta in Asigurari, in timp ce liderul sau a castigat titlu de Managerul Anului. XPRIMM a stat de vorba cu Virgil SONCUTEAN despre perspectivele asigurarilor in Romania si obiectivele ALLIANZ-TIRIAC in acest context.


Continuare

Tendinte

Performantele anului 2022: Clasamentele judetene si regionale ale brokerilor!
by Andreea RADU, 2023-08-29
Traditia anuala a Publicatiilor XPRIMM de a publica performantele brokerilor la nivel national se pastreaza si anul acesta. Astfel, va prezentam cei mai performanti 5 brokeri de asigurare la nivelul judetelor din Romania, dupa criteriul volumului de prime intermediate in anul 2022.


Continuare

Job

XPRIMM 25 de ani
Recomandari

DESTINE BrokerRevista PRIMMXPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!

Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .