Buletin informativ de asigurari.
Nr. 490 - 22 iunie 2022
Editorial

Pandemia ne-a adus si lucruri bune

by Adina TUDOR, 2022-06-22

Orice perioada de criza genereaza schimbari, iar pandemia de COVID-19 a adus, cu siguranta, unele dintre cele mai profunde schimbari la nivel social si economic din ultimele decenii. Au fost, insa, toate schimbarile rele?


Continuare

Interviu

Pretul linistii tale?
Romanii prefera sa isi asigure mai intai masina, lasand in urma asigurarea propriei case - locul in care petrec cel mai mult timp, desi o asigurare de locuinta, este mai ieftina iar sumele asigurate sunt considerabil mai mari comparativ cu sumele asigurate pe care le ofera asigurarea RCA si CASCO. De ce se intampla acest lucru? Cauzele sunt multiple insa lipsa de informare este principalul factor. Despre toate aceestea, ne-au vorbit Catalin BOICEANU, Director Tehnic, GLOBASIG Broker si Cosmin TUDOR, Director Dezvoltare, PAID Romania. Click pe poza de mai jos pentru interviu
Tendinte

Top prioritati pe agenda industriei de asigurari - eliminarea deficitului de protectie
by Andreea RADU, 2022-06-22
Piata asigurarilor a traversat cu bine perioada pandemiei si a performat peste asteptari, avand o crestere de 24% a primelor brute subscrise in anul 2021. De asemenea, inceputul acestui an este unul promitator. Totusi, este o piata care este departe de a-si fi atins potentialul.


Continuare

InsuranceStyle

Tie care iti e mai drag? Copilul nou-nascut sau cel care se pregateste de scoala?
by Oana RADU, 2022-06-22

Te uiti la cel mare si te miri de ce ai putut sa faci... Ca uite, a crescut si e mare si destept si il stie lumea si il apreciaza. Te uiti la cel mic care porneste si el usor si parca iti amintesti cu nostalgie de primul an al celuilalt. Cum nu credeai atunci ca o sa ajunga asa mare si cum era fragil si "neinchegat"...


Continuare

Pastila de Asigurare

Chiar face cineva ceva cu tot feedback-ul de la clienti?
Da. Se ia produsul - unul foarte bun, de altfel, vandut cu succes ani de zile - si incepi sa asculti si sa intelegi. Ce spun clientii, ce spun brokerii, cum s-au schimbat nevoile. Cu maxima deschidere si atentie. Pentru ca poti. Si daca intr-adevar esti acolo pentru a-ti sustine misiunea de a fi un catalizator pentru mediul de afaceri, chiar trebuie.


Continuare

Bowling

Rubrica sustinuta de Federatia Romana de Bowling

Profil de campion: Marius PITICARIU - 47 de ani, Bucuresti
Multiplu campion national la tir, biliard si darts, Marius Piticariu a inceput sa practice bowlingul la varsta de 30 de ani.


Continuare

Job

Recomandari

ERGO

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.