Buletin informativ de asigurari.
Nr. 489 - 08 iunie 2022
Editorial

Dintr-o tara in alta tara

by Adina TUDOR, 2022-06-08

Accidentele rutiere continua sa ramana o problema de o parte si de alta a granitelor. In Romania, anul trecut, s-au inregistrat aproape 5.000 de accidente rutiere, soldate cu decesul a 1.779 de persoane si ranirea grava a altor 3.787. In Moldova, in 2020, au avut loc aproape 2.000 de accidente rutiere, in urma carora 244 persoane au decedat si 2.245 au fost ranite grav.


Continuare

Interviu

CAMPION Broker: 15 ani de succes in asigurari
Calatoria lui Octavian TATOMIRESCU in lumea asigurarilor si decizia de a merge pe drumul antreprenoriatului, care a dus la construirea unei companii de succes, care anul acest implineste 15 ani de activitatea in domeniul asigurarilor, cu provocari si satisfactii, dar si o cariera plina cu obiective.
Tendinte

Harta asigurarilor. TOP judete cu cele mai mari subscrieri in 2021!
by Andreea RADU, 2022-06-08
Piata asigurarilor din Romania se concentreaza in zona Capitalei, atat pe asigurarile generale, cat si pe asigurarile de viata, fiind urmata de zona de Nord - Vest. Afla cum sunt impartite subscrierile pe fiecare judet!


Continuare

InsuranceStyle

#GanduriPostPandemie - despre cum ne revenim la ce eram si stiam
by Oana RADU, 2022-06-08
Voi nu va treziti uneori dandu-va seama ca parca ati si uitat ca a fost pandemie, ca am avut restrictii, ca vietile ne-au fost date peste cap o vreme? Sigur ca nu este un episod pe care cei care l-am trait sa il poata uita vreodata, dar cumva, dorinta de a merge mai departe si de a reveni la tot ce ne place si stiam ca fiind parte din viata noastra, este mai puternica si estompeaza tot.


Continuare

Pastila de Asigurare

Ce faci cand te saturi de incertitudine?

S.V. are 45 de ani si a muncit mult pentru a-si aduce afacerea la nivelul la care este azi. E foarte atent cu costurile, mai ales in acest context de incertitudine generala, dar are incredere si e mereu in legatura cu clientii si furnizorii sai. Multi ii sunt prieteni si asta ii da o stare de confort. Confort ii da si faptul ca de 3 ani are o asigurare de credit comercial.


Continuare

Job

Recomandari

ERGO

DESTINE Broker

DAW Broker