Buletin informativ de asigurari.
Nr. 486 - 20 aprilie 2022
Editorial

Cel mai mare risc pentru locuinta ta

by Adina TUDOR, 2022-04-20

In fiecare zi, exista riscuri care iti ameninta locuinta. Unele sunt mult influentate de zona in care aceasta este situata. Altele sunt determinate de tipul de locuinta - anumite amenintari, cum ar fi inundatia de la conductele vecinului, vizeaza doar apartamentele, nu si casele, de exemplu - sau de plasarea acesteia la un anumit nivel. Exista, insa, si riscuri care nu depinde de niciunul dintre acesti factori.


Continuare

Tendinte

TOP Asiguratori in functie de daunele platite in 2021
by Andreea RADU, 2022-04-20
Indemnizatiile brute platite, inclusiv maturitati si rascumparari, pentru asigurari generale si de viata au totalizat, in anul 2021, peste 7,63 de miliarde de lei, in crestere cu 9,86% fata de anul precedent. Afla care este valoarea daunelor achitate de fiecare companie, calculata de XPRIMM Publications!


Continuare

InsuranceStyle

A venit momentul sa impartim drumul!
by Oana RADU, 2022-04-20
Acest articol poate fi considerat un preambul pentru ceea ce va fi campania FII TREAZ LA VOLAN 2022. Cea mai longeviva si mai vizibila campanie de siguranta rutiera, sustinuta de piata de asigurari si nu numai, este in pregatire cu urmatoarea editie. Asa cum v-am obisnuit, ne adresam tuturor categoriilor de participanti la trafic - de la soferi, la motociclisti, biciclisti, conducatori de trotinete si pietoni - pentru ca toti suntem importanti in egala masura. Drumul este al nostru, al tuturor si al fiecaruia dintre noi in aceeasi proportie, indiferent de cate roti folosim. Trebuie sa incetam sa dam vina pe infrastructura, pe lipsa de reglementari si pe alte elemente care nu tin de noi, pentru ca, in definitiv, foarte mult din ceea ce inseamna siguranta rutiera tine DOAR de noi. "Let`s share the road!" ar suna indemnul nostru in engleza.


Continuare

Interviu

Eduard SIMIONESCU: Ce asigurari trebuie sa detina o companie?

Eduard SIMIONESCU, General Manager, GrECo Romania, invitatul emisiunii Ora de Risc, ne-a vorbit despre riscurile la care sunt expuse companiile si ce asigurari nu ar trebui sa le lipseasca, asigurarile dedicate persoanelor din conducere, dar si cele pentru angajati, precum si despre businessul sau.

Click pe poza pentru a urmari inregistrarea video!

Bowling

Rubrica sustinuta de Federatia Romana de Bowling

Profil de campion: Catalin GHEORGHE - 53 ani, Constanta
by Andreea RADU, 2022-04-20
Multiplu campion national, in anii 2011, 2014, 2015, 2016, 2017 si 2018, Catalin GHEORGHE este unul din cei mai respectati si admirati jucatori din Romania. Cu un stil de joc spectaculos, dar si eficient, el are in palmares multe alte titluri la dublu, trio, turnee private, dar si un important titlu de campion european la categoria 50+, obtinut in anul 2019.


Continuare

Job

Recomandari

ERGO

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!

Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .