Buletin informativ de asigurari.
Nr. 483 - 09 martie 2022
Editorial

In loc de alb si rosu, o primavara in albastru si galben. Uite cum poti sa ajuti!

by Adina TUDOR, 2022-03-09

Cand milioane de oameni - majoritatea femei care au in brate copii - isi parasesc tara de teama bombardamentelor e foarte greu sa vorbesti despre bucuria venirii primaverii sau sa sarbatoresti Ziua Femeii.

Chiar si un gest mic poate insemna mult in aceasta perioada dificila. Alaturi de o floare sau de o vorba buna pentru cei dragi, puteti oferi in dar si un sprijin pentru cei care au nevoie de noi in aceasta perioada, fie ca este vorba de o donatie in bani - indiferent de suma - fie de produse extrem de necesare sau chiar de timp ca voluntar.


Continuare

Interviu
INTERVIURI: Femei de cariera in piata asigurarilor
by Andreea RADU, 2022-03-08

Femeile sunt o forta in piata asigurarilor, ele reprezentand doua treimi dintre salariatii care activeaza in domeniu. Acestea au o contributie importanta la dezvoltarea industriei locale de asigurari, chiar daca nu ocupa intotdeaua functiile cele mai inalte. Avem multe exemple de femei cu cariere si rezultate deosebite in piata, iar cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, va prezentam o serie de interviuri cu o parte dintre aceste femei (in ordine alfabetica).

Mediul de business feminin din Romania cunoaste o dezvoltare accelerata, tot mai multe companii cooptand in conducere reprezentante ale sexului frumos, inclusiv in industria asigurarilor.
Ziua Internationala a Femeii (denumita generic Ziua Femeii) este sarbatorita anual pe data de 8 martie. In Romania, potrivit ultimelor date oficiale de la Eurostat, femeile ocupa 37% din functiile de conducere (managers), peste media UE de 34%.


Continuare

XPRIMM Time for Business
VIDEO: Kiril BOSHOV, CEO al EUROINS Insurance Group
by Andreea RADU, 2022-03-08

Kiril BOSHOV, CEO al EUROINS Insurance Group, compania mama a EUROINS Romania, si Presedintele Consiliului de Administratie al EUROHOLD Bulgaria, a vorbit, intr-un interviu acordat Publicatiilor XPRIMM, despre rezultatele grupului, dar si cele din Romania, despre diversificarea portofoliului, digitalizare, obiective pentru 2022, precum si despre acordul cu BERD.

Continuare
Tendinte

Cum se folosesc asigurarile pe timp de razboi?
by Andreea RADU, 2022-03-09
In general, riscul de razboi este o excludere generala din politele de asigurare, asa cum este, de exemplu, si terorismul, insa exista unele tipuri de asigurari in care se poate include acest risc, precum Cargo sau aviatie. Vezi ce spun specialistii din piata, contactati de 1asig.ro!


Continuare

InsuranceStyle

Cum te asiguri ca esti bine cand nimic nu este sigur?
by Oana RADU, 2022-03-09
Intrebarea este reala si textul care urmeaza nu ofera raspunsuri, ci este doar o insiruire de ganduri in cautarea de solutii. Tine de fiecare dintre noi sa gasim acel "ceva" care ne ajuta sa fim bine in orice context. Se poate. Avem o multitudine de exemple. Si putem sa fim bine. Tine doar de increderea pe care o avem in noi insine si de modul in care ne gestionam emotiile si gandurile.


Continuare

Job

Recomandari

ERGO

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!

Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .