Buletin informativ de asigurari.
Nr. 481 - 09 februarie 2022
Editorial

XPRIMM Info, de 21 de ani alaturi de piata de asigurari

by Andreea RADU, 2022-02-09

XPRIMM Info a implinit 21 de ani si 480 de editii. Din 5 februarie 2021, de la prima sa aparitie, XPRIMM Info prezinta tendintele din piata asigurarilor si aduce in atentie opiniile specialistilor prin materiale de sinteza si interviuri.

XPRIMM Info este parte din familia XPRIMM Newsletters, care include, de asemenea, buletinele XPRIMM Stiri, XPRIMM Job si XPRIMM News.

Din 2001, bilunar, in fiecare zi de miercuri dupa-amiaza, abonatii XPRIMM primesc o noua editie a Buletinului Informativ "XPRIMM Info".

Am mentinut rubricile consacrate - Editorial, Interviu si Tendinte - care au facut parte din continutul XPRIMM Info inca de la inceput. Acum, in moment aniversar, adaugam o noua rubrica: InsuranceStyle.

De asemenea, in ultimii ani, instrumentele moderne de comunicare de tip social media au adus, pentru publicatiile XPRIMM noi forme de prezentare si modalitati de a interactiona cu cititorii. Ne puteti gasi:

Totodata, in aceasta perioada nu ne-am distantat de cititorii nostri, care au rasfoit revistele XPRIMM in biblioteca virtuala XPRIMM Publications.

Va multumim ca ne sunteti alaturi si va promitem ca vom continua sa va aducem in atentie materiale din ce in ce mai interesante!

AICI va puteti abona la newsletterele XPRIMM!


Interviu
Benjamin TURQUIN, BRD: Testam vanzarea online de asigurari atasate creditelor de consum

Ne aflam in etapa pilot pentru testarea vanzarilor online de asigurari atasate creditelor de consum, a declarat Benjamin TURQUIN, Director General BRD Asigurari Generale si Director Comercial BRD Asigurari de Viata.

Conform acestuia, printre obiectivele companiei se numara simplificarea accesul la asigurari prin digitalizare, diversificarea canalelor de distributie, dar si sa asigure clientilor servicii/ consiliere adecvate.
XPRIMM: Cum mentinem si in 2022 rata de crestere de doua cifre a pietei de asigurari?

Benjamin TURQUIN: Piata este in crestere, dar exista inca un potential major de crestere deoarece, asa cum stim, nivelul primelor pe locuitor din Romania este unul dintre cele mai scazute din Uniunea Europeana (densitatea 630 lei/locuitor in 2020).

Continuare

Tendinte

PROVOCARI 2022 - Videourile XPRIMM Time for Business pot fi urmarite pe YouTube!
by Andreea RADU, 2022-02-09
Prima dezbatere majora in asigurari din acest an - "XPRIMM Time for Business: Provocari 2022" - poate fi urmarita pe contul de YouTube XPRIMM. Printre temele discutate de specialisti se numara provocarile legislative, falimentul CITY Insurance, situatia pietei RCA, digitalizarea, deficitul de protectie, crestere pietei, precum si evolutiile pe asigurari de sanatate, de locuinte, garantii sau cyber.


Continuare

InsuranceStyle

Despre o altfel de... iubire
by Oana RADU, 2022-02-09
Este acea perioada a anului in care auzi numai de iubire si cupluri fericite, ceea ce justifica populatia de ursi de plus scapata de sub control, milioanele de trandafiri care daca nu sunt rosii nu exista zilelele astea si kilogramele in zahar care se vor aseza cu satisfactie pe noi si ne vor chinui imediat ce uitam ca, imbatati de iubire, iar am exagerat cu prajiturile.


Continuare

Job

Recomandari

ERGO

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.