Buletin informativ de asigurari.
Nr. 477 - 10 noiembrie 2021
Editorial

O problema acuta

by Adina TUDOR, 2021-11-10

Un studiu* realizat la finalul anului 2020 releva faptul ca persoanele cu un grad mai mare de cunostinte financiare au perceptii financiare si comportamente cu un grad mai mare de pozitivitate. Cu toate acestea, educatia financiara este scazuta chiar si in tari cu economii dezvoltate. In medie, doar o treime din populatia lumii este familiarizata cu niste concepte financiare de baza de care depind decizii financiare de zi cu zi**.


Continuare

Interviu

Marius POPESCU, Specialist in asigurari pentru transport si logistica, RENOMIA SRBA Broker

Despre cum a fost afectata zona de transporturi si logistica pe timpul pandemiei, cum s-a adaptat industria de asigurari si cu ce solutii a venit brokerul in sprijinul transportatorilor, am discutat cu Marius POPESCU, Specialist in asigurari pentru transport si logistica, RENOMIA SRBA Broker. Click pe poza pentru a urmari inregistrarea video!

Tendinte

Ce cred romanii despre schimbarile climatice, reciclare si asigurarile de locuinte?
Adina TUDOR, 2021-11-10
Jumatate dintre romani vad schimbarile climatice drept un fenomen natural, nu unul produs de om, arata un sondaj cu peste 3.200 de respondenti, desfasurat in cadrul campaniei "Luna Asigurarilor de Locuinte" a Asociatiei Pentru Promovarea Asigurarilor. Conform aceluiasi sondaj, 1 din 2 este dispus intr-o foarte mare masura sa isi reduca consumul de energie electrica, iar 4 din 10 sunt dispusi intr-o foarte mare masura sa isi reduca consumul de energie termica pentru a contribui la lupta impotriva schimbarilor climatice.

Continuare

Job

Recomandari

ERGO

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
 
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!