XPRIMM Info
 

Buletin Informativ de Asigurari
Nr. 463 - 17 februarie 2021
 
 
EDITORIAL | INTERVIU | TENDINTE | JOB

EDITORIAL  

Fii sanatos! XPRIMM Info de 20 de ani!

XPRIMM Info, newsletterul care aduce cititorilor, de doua ori pe luna, tendintele din domeniul asigurarilor si cele mai recente interviuri cu profesionistii din piata locala de profil, a implinit luna aceasta 20 de ani de la prima sa aparitie!

Din 2001, bilunar, in fiecare zi de miercuri dupa-amiaza (initial a fost distribuit joia), abonatii XPRIMM primesc o noua editie a Buletinului Informativ "XPRIMM Info".

Cu aproape 500 de editii publicate pana in prezent, newsletterul este distribuit catre o baza de date de circa 7.000 de abonati din piata de asigurari, dar si din domenii conexe.

Rubricile Editorial, Interviu si Tendinte, care au facut parte din continutul XPRIMM Info inca de la inceput, continua sa ramana si astazi in structura sa de baza.

XPRIMM Info este parte din familia XPRIMM Newsletters, care include, de asemenea, buletinele XPRIMM StiriXPRIMM Job si XPRIMM News.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi!  

Andreea RADU

INTERVIU  

Anul 2020 a schimbat perceptia atat pentru angajati, cat si pentru angajatori. Pandemia a creat ingrijorari pentru aproape toata lumea, chiar si pentru cei tineri si sanatosi. In contextul acesta, ce inainte era privit ca un nice-to-have, a devenit brusc un must-have. Si asta face ca preocuparea si interesul pentru asigurari sa creasca, in mod constient si asumat.

Adrian LOW-VESA, Director Health & Benefits Practice, Aon Romania


XPRIMM: In aceasta perioada, cum vad angajatorii beneficiile extra-salariale legate de asigurari?
Adrian LOW-VESA:
Asigurarile fac deja de multi ani parte din pachetele de beneficii oferite de angajatori, mai ales in cazul companiilor mari sau a multinationalelor. A devenit, as zice, un default al pachetelor de beneficii competitive - baza de la care se pleaca. Poate nu primesti bile albe din partea unui potential angajat daca le oferi, dar sigur primesti o bila neagra daca nu se regasesc in oferta.

Continuare

TENDINTE  
De ce sa nu ne temem de Inteligenta Artificiala

Pandemia COVID-19 a accelerat progresele tehnologice si automatizarea multor sarcini de rutina - de la casieri contactless, pana la roboti care livreaza pachete. In acest mediu, multi sunt ingrijorati de faptul ca Inteligenta Artificiala va conduce la o automatizare semnificativa si, in urmatoarele decenii, va avea un impact devastator asupra locurilor de munca.

Continuare

Prezentare produs  
Asigurarea voluntara de sanatate EuroProtect (P)

Anul 2020 este unul cu multe provocari. Eforturile globale sunt orientate catre minimizarea efectelor pandemiei.
Euroins vine in sprijinul romanilor si incurajeaza detinerea unei asigurari pentru a avea grija de sanatatea lor. Protejarea sanatatii este mai importanta acum mai mult ca oricand si acest lucru se poate face cu ajutorul Asigurarii voluntare de sanatate EuroProtect.

Continuare

JOB
FABRICA DE ASIGURARI Broker de Asigurare (Specialist Sisteme de Asigurari)
FABRICA DE ASIGURARI Director de Vanzari Asigurari de Viata si Sanatate
FABRICA DE ASIGURARI Asistent in Brokeraj ( Partener FDA);
Porsche Finance Group Romania Business developer
ERGO LIABILITY UNDERWRITER
Willis Towers Watson Account Executive in cadrul departamentului Health&Benefits (broker de asigurari)
RECOMANDARIERGO


DESTINE Broker


DAW Broker


Revista PRIMM
XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei.
Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!