XPRIMM Info
 

Buletin Informativ de Asigurari
Nr. 459 - 16 decembrie 2020
 
 
EDITORIAL | INTERVIU | TENDINTE | JOB

EDITORIAL  

ZERO LA MIE

Desi pericolele alcoolului la volan sunt un subiect cunoscut, si desi, in Romania, alcoolemia legala este zero, fenomenul continua sa produca anual victime pe soselele din tara noastra. Multi soferi subestimeaza alcoolul consumat inainte de a se urca la volan, "calculeaza" gresit momentul in care redevine sigur pentru ei sa plece la drum sau cad in plasa diverselor mituri despre alcool care "promit" eliminarea efectelor acestuia in timp scurt sau prin metode prezentate ca dand rezultate si care, in realitate, nu functioneaza.

Pericolul de a consuma alcool si de a pleca apoi la drum este cu atat mai mare in perioada sarbatorilor de iarna. In acest context, APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, prin intermediul comunitatii de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN!, a lansat, alaturi de URSUS Breweries si comunitatea desprealcool.ro, campania nationala de preventie rutiera "FII TREAZ LA VOLAN CU ZERO LA MIE".

Campania are ca obiective sa atraga atentia asupra pericolelor alcoolului la volan, prin prezentarea de statistici utile, mituri si recomandari, si de a reaminti soferilor ca un comportament responsabil inseamna alcoolemie zero atunci cand te afli la volan. In acest sens, acestia au la dispozitie si un instrument extrem de util: aplicatia Zero la Mie, care estimeaza timpul in care alcoolemia revine la limita legata dupa consumul de alcool.

Hai pe pagina de Facebook @treazlavolan sau pe treazlavolan.ro ca sa afli mai multe.

Descarca aplicatia de aici:
Pentru Android, din Play Store: https://bit.ly/ZeroLaMieApp_Android
Pentru iOS, din App Store: https://bit.ly/ZeroLaMieApp_iOS

Redactia

INTERVIU  

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, Nicu MARCU, a acordat un interviu Publicatiilor XPRIMM, in cadrul caruia face o radiografie a dinamicii pietelor financiare, in contextul pandemiei COVID-19. De asemenea, Presedintele ASF vorbeste despre provocarile pe care le aduce accentuarea digitalizarii in ceea ce priveste actul de supraveghere a pietelor financiare non-bancare.

Nicu MARCU, Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara


XPRIMM: Care sunt principalele provocari cu care se confrunta pietele supravegheate de ASF in contextul pandemiei de COVID-19?
Nicu MARCU: Din fericire, pot sa va spun ca pietele pe care le supraveghem s-au adaptat relativ bine la socurile, provocate de pandemia COVID-19, care au lovit economia romaneasca in acest an. Este adevarat ca inceputul anului a fost marcat de efectul unor incertitudini firesti in contextul provocat de lockdown-ul care a fost instituit la nivel global, pietele de capital inregistrand scaderi bruste pe fondul unei volatilitati in crestere si a efectelor de contagiune.

Continuare

TENDINTE  
Oameni sau roboti? Cum ne adaptam unei "noi normalitati"
Pandemia generata de virusul COVID-19 reprezinta, in primul rand, o tragedie umana, prin urmare afecteaza bazele societatii, iar efectele generate de acest bumerang se reflecta si in piata muncii.

Continuare

JOB
WILSON INSURANCE BROKER Parteneriat Online & Offline
WILSON INSURANCE BROKER BROKER ASIGURARI
ASIROM VIG Manager Echipa Subscriere Corporate
ASIROM VIG Inspector Daune Auto
ASIROM VIG Inspector Daune Non-Auto
ASIROM VIG Inspector Vanzari Directe (Key Account Manager)
ASIROM VIG Coordonator Vanzari Alternative (CVA)
ASIROM VIG Unit Manager
OBSIDIAN Broker Senior Broker Vanzari (full time, Bucuresti)
OBSIDIAN Broker Director Adjunct de Vanzari (full time, Bucuresti)
HOLFIN Broker Broker de Asigurari
HOLFIN Broker Asistent Brokeraj
RECOMANDARI


EUROINS


ERGO


DESTINE Broker


DAW BrokerRevista PRIMM
Cea mai citita Revista de Asigurari!
XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei.
Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!