XPRIMM Info
 

Buletin Informativ de Asigurari
Nr. 456 - 14 octombrie 2020
 
 
EDITORIAL | INTERVIU | TENDINTE | JOB

EDITORIAL  

#Acasa inseamna mai mult

In fiecare zi din primele 6 luni ale acestui an, 51 de locuinte din Romania au fost jefuite de hoti, 20 de case au fost cuprinse de flacari, iar 6 au fost afectate de inundatii, arata cifrele oficiale. Mai mult decat atat, in prima jumatate a anului, a avut loc, in medie, aproape 1 cutremur pe zi, pe teritoriul tarii noastre.

Asadar, locuintele romanilor sunt, in fiecare zi, supuse multiplelor amenintari - unele dintre ele, cum este cazul unor dezastre naturale, imposibil de eliminat intru totul. Aceste riscuri, insa, vin acum intr-un context mult mai dificil: pandemia de COVID-19, care a adus primele restrictii de deplasare, primele perioade de carantina si o modificare fundamentala a "normalului social" de pana atunci - romanii au fost obligati, mai mult ca niciodata, sa "stea acasa", pentru siguranta lor si a celor dragi.

In contextul actual, un risc care sa ne distruga locuinta sau o dauna majora reprezinta probleme care ne pot ingreuna viata mai mult decat pana acum. O asigurare de locuinta este o plasa de siguranta accesibila.

Astfel, editia a VIII-a a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte", o ampla campanie nationala de informare si educare a populatiei, urmareste sa atraga atentia romanilor asupra necesitatii asigurarii propriei case, cea care a devenit un adevarat scut de protectie in vremea pandemiei.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe http://asigurarealocuintelor.ro/ si pe pagina de Facebook Asigura-te. Sustine proiectul alaturi de noi!


Adina TUDOR

INTERVIU  

Ales TAUSCHE, Member of the Board, GENERALI Romania

Cum a reactionat industria de asigurari din Romania la aceasta pandemie si, in special, GENERALI Romania? Cum s-a schimbat comportamentul consumatorilor? Sunt doar cateva dintre intrebarile la care ne-a raspuns Ales TAUSCHE, Member of the Board, GENERALI Romania (click pe poza pentru interviul video).


TENDINTE  
Bilant dupa mai bine de jumatate de an de la declansarea pandemiei COVID-19. Ce strategii au brokerii de asigurare pana la finalul anului
Dupa mai bine de jumatate de an de la declansarea pandemiei de COVID-19, piata de asigurari din Romania a demonstrat ca a depus eforturi cosiderabile pentru a se adapta noii realitati si a gasit solutii pentru a fi aproape de consumatori in tot acest timp. Afla cum si-au desfasurat activitatea si ce strategii au in ultima parte a acestui an brokerii de asigurare chestionati de 1asig.ro.


Continuare

JOB  
HOLFIN Broker Broker de Asigurari
HOLFIN Broker Asistent Brokeraj
ALLIANZ-TIRIAC Asigurari Subscriitor Reasigurari
ASIROM VIG Manager Vanzari Brokeri
GrECo Romania Account executive (denumire interna) / BROKER IN ASIGURARI (denumire conform COR)
ALLIANZ-TIRIAC Asigurari Subscriitor Senior Asigurari de Raspunderi
ALLIANZ-TIRIAC Asigurari Specialist Dezvoltare Produse si Portofolii Asigurari Generale
STELLAR RE ASISTENT IN BROKERAJ (PF sau PJ)
RECOMANDARI


EUROINS


ERGO


DESTINE Broker


DAW Broker
Revista PRIMM
Cea mai citita Revista de Asigurari!
XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.


Download


Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei.
Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!
Daca doriti sa va dezabonati click aici