XPRIMM Stiri

Nr. 1406 - 8 mai 2007

MAXIMA ZILEI - INTREBAREA SAPTAMANII - NOU pe 1asig.ro - FIAR 2007 - STIRI INTERNE - ANIVERSARI - EVENIMENTE - STIRI EXTERNE - INFO FINANCIAR - JOB

MAXIMA ZILEI

Am observat ca tot timpul indurarea aduce rezultate mai bune decat justitia stricta.
Abraham LINCOLN

INTREBAREA SAPTAMANII


Cum considerati nivelul de pregatire al personalului care lucreaza in asigurari din Romania?

Pentru a raspunde, click aici!
Pentru comentarii, click aici!

Cel mai interesant comentariu va fi premiat cu un exemplar din cel mai recent numar al Revistei PRIMM Asigurari & Pensii.

INSURANCE PROFILE

NOU pe 1asig.ro

Asigurari online


Click aici pentru rezultatele detaliate si comentate ale pietei asigurarilor!

PERSONALITATI - Antonio SOUVANNASOUCK, Managing Partner, ASIGEST
COMPANII DE TOP - INTERAMERICAN
VA RECOMANDAM
- ProfitAbil-UNO de la KD Life

FIAR 2007

FIAR

BOSTINA&Asociatii, Partener Principal al FIAR
BOSTINA&Asociatii este una dintre societatile de avocatura cu implicare activa in sfera consultantei juridice in domeniul asigurarilor.
Printre atuurile companiei se evidentiaza o foarte buna cunoastere a legislatiei si a practicii autohtone in materie, precum si avantajul unei excelente reputatii pe piata serviciilor juridice si in relatiile cu autoritatile publice, respectiv autoritatea de supraveghere din domeniul asigurarilor.
In acest context, Societatea de Avocatura sprijina, in calitate de Partener Principal, desfasurarea Editiei din acest an a FIAR-Forumul International Asigurari-Reasigurari.
Ajuns la Editia aniversara de 10 ani si desfasurat in perioada 21-25 mai, la Sinaia, FIAR, considerat cel mai important eveniment european de primavara B2B dedicat pietei de profil, se bucura de o larga si semnificativa participare internationala, fiind o recunoastere a valorii pietei de asigurari din Romania, din Europa Centrala si de Sud-Est.
Click aici pentru a vedea lista participantilor!
Click aici pentru a accesa pagina oficiala a evenimentului!
mihaela.circu@mxp.ro

STIRI INTERNE

 
Crinu ANDANUT

Romanii prefera riscul
"Pana la sfarsitul acestui an, Fondul de Garantare va deveni o realitate a pietei pensiilor private", a declarat Crinu ANDANUT, Director General, ALLIANZ-TIRIAC Societatea de Administrare a Fondurilor de Pensii Private Facultative cu ocazia unei intalniri informale cu jurnalistii din presa economica.
Detalii pe 1asig.ro
daniela.ghetu@mxp.ro


23 mai - Ziua Asigurarilor Auto la FIAR
Ponderea asigurarilor auto in totalul pietei de profil a depasit 54% in 2006, reprezentand mai mult de 65% din totalul segmentului asigurarilor generale.
Pozitia lor dominanta face, insa, ca acest segment al pietei sa reprezinte, in aceeasi masura, un factor de risc pentru destabilizarea pietei.
Detalii pe 1asig.ro
Pentru mai multe detalii, click aici!
irina.galasanu@mxp.ro

CSSPP, in dialog cu piata pensiilor private la FIAR 2007
Anuntat pentru luna mai, debutul campaniilor de marketing si, implicit, al activitatii propriu-zise in domeniul pensiilor private facultative se lasa inca asteptat. Documentatiile depuse de operatori in vederea autorizarii asteapta girul Comisiei pentru Supravegherea Sistemului Privat de Pensii. "Trebuie sa fim realisti", a comentat Crinu ANDANUT, Director General, ALLIANZ-TIRIAC Societatea de Administrare a Fondurilor de Pensii Private Facultative.
Detalii pe 1asig.ro
daniela.ghetu@mxp.ro

Mircea OANCEA


ASIROMASIROM isi majoreaza capitalul social cu 56 mil. LEI
Compania de asigurari ASIROM intentioneaza sa isi majoreze capitalul social cu 55 mil. LEI. Operatiunea va fi discutata in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor (AGEA), care se va desfasura in data de 28 mai a.c. Procesul se va desfasura prin emisiunea de noi actiuni nominative, in forma dematerializata, cu valoare nominala de 0,1 LEI/actiune.
Detalii pe 1asig.ro
mihaela.circu@mxp.ro

AVIVA colaboreaza cu BRD in domeniul pensiilor private
Compania AVIVA Asigurari de Viata a semnat un contract de depozitare si custodie pentru pensiile private facultative (Pilonul III) cu BRD-Groupe Societe Generale.
Aceasta banca este primul depozitar de pe piata pensiilor private din Romania autorizat de Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), iar AVIVA a primit, in data de 17 aprilie a.c., licenta de administrare a fondurilor de pensii voluntare Pilonul III.
Detalii pe 1asig.ro
alexandru.ciuncan@mxp.ro

ANIVERSARI

  • Domnul Timo VAN VOORDEN, CEO, INTERAMERICAN Romania, isi aniverseaza, astazi, ziua de nastere.
EVENIMENTE    
FIAR - Forumul International Asigurari-Reasigurari
21-25 mai 2007
Sinaia, Romania
Producator:
Media XPRIMM
Organizator: FIAR Consult
Click aici
pentru detalii!
  INSURANCE IN RUSSIA AND CIS
Battle for Profit Growth: Strategies, Methods, Techniques
28-29 iunie 2007
Viena, Austria
Organizator: Marcus Evans
Partener Media: Revista PRIMM-Asigurari&Pensii
Click aici
pentru detalii!
     
 
STIRI EXTERNE

  ASIGURARI  
 


Un nou asigurator de viata in Bulgaria
Autoritatea de supraveghere financiara din Bulgaria a acordat licenta unei noi companii de asigurari de viata, SOGELIFE Bulgaria.
Detalii pe 1asig.ro
andreea.ionete@mxp.ro


Warren BUFFET

Profitul BERKSHIRE Hathaway creste cu 12% in primul trimestru
BERKSHIRE Hathaway, societatea de investitii a miliardarului Warren BUFFETT, a obtinut, in primele trei luni ale acestui an, o crestere de 12% a profitului comparativ cu perioada similara a lui 2006.
Profitul net al companiei de asigurari si investitii s-a ridicat la 2,6 mld. USD, de la 2,31 mld. USD, cu un an in urma, iar veniturile au inregistrat 32,92 mld. EUR, mai mult cu 45% fata de perioada similara a anului trecut.
Detalii pe 1asig.ro
andreea.ionete@mxp.ro


Obiceiuri iritante la volan
Un studiu efectuat recent de catre compania de asigurari auto DIAMOND din Marea Britanie, specializata in asigurarea soferilor femei, ne dezvaluie obiceiurile iritante la volan, atat ale femeilor, cat si ale barbatilor. Astfel, jumatate dintre femeile intervievate considera ca nu au asemenea obiceiuri, iar in ceea ce priveste comportamentul barbatilor, 90% dintre femei au avut ceva de spus in acest sens.
Detalii pe 1asig.ro
irina.galasanu@mxp.ro

86 mii EUR - pretul unei vieti in Rusia
Cetatenii rusi apreciaza pretul vietii la 86,4 mii EUR.
Aceasta este concluzia expertilor centrului de cercetari strategice a ROSGOSSTRAKH, in urma unui sondaj efectuat recent, referitor la aprecierile cetatenilor vizavi de pretul vietii lor.
Detalii pe 1asig.ro
oleg.doronceanu@mxp.ro

 

INFO FINANCIAR

Nou Presedinte la ALB
Kerem SEKIZYARALI a fost numit noul Presedinte al Asociatiei de Leasing si Servicii Financiare Nebancare (ALB), in cadrul unei intalniri a Adunarii Generale Ordinare (AGO) de la sfarsitul lunii aprilie.
Detalii pe 1asig.ro
costi.boroda@mxp.ro

JOB
Detalii pe www.1asig.ro

Companie angajatoare

Job
ASIBAN Administrator Retea IT
Economist
ASIGEST Junior Accountant
ASITRANS Director Departament Actuariat
ASTRA-UNIQA Inspector Analiza Risc Financiar
  Inspector Daune Risc Financiar
  Inspector Specialist Subscriere Risc Financiar
BT Asigurari Inspector Asigurari
  Metodolog
INTERAMERICAN

Account Manager

OMNIASIG Sef Departament Imagine
  Trainer
OMNIASIG Asigurari de Viata Corporate Account Manager
  Director Agentie
SIGNAL IDUNA Legal Advisor

General Director: Sergiu COSTACHE Executive Director: Adriana PANCIU
Coordinator: Alexandru CIUNCAN

Editor in Chief: Mihaela CIRCU
Editors: Costi BORODA, Vlad PANCIU, Alexandra SANDULESCU, Oleg DORONCEANU, Mirabela POSTOLACHE, Andreea IONETE, Liviu HULUTA, Irina GALASANU

Events Coordinator: Georgiana OPREA
IT Department: Octavian GRIGOR, Dorin PALADE

Edition Responsible: Costi BORODA
e-mail: media@mxp.ro


PRELUAREA INFORMATIILOR
Cu toate ca informatiile continute in prezentul Buletin Informativ de Asigurari sunt proprietatea exclusiva a SC Media XPRIMM SRL, oricare dintre ele pot fi preluate complet sau partial cu conditia expresa a publicarii lor impreuna cu mentiunea "Conform portalului specializat www.1asig.ro".
ACURATETEA INFORMATIILOR
Cu toate ca SC Media XPRIMM SRL a facut toate eforturile posibile pentru a asigura acuratetea informatiilor publicate in prezentul Buletin Informativ de Asigurari este posibila aparitia unor erori sau omisiuni.
RASPUNDEREA EDITORULUI
Nici SC Media XPRIMM SRL si nici angajatii sai nu pot fi considerati raspunzatori, sub nici o forma, pentru urmarile unor erori sau omisiuni aparute in forma si/sau continutul prezentului Buletin Informativ de Asigurari si nici pentru opiniile, sugestiile sau punctele de vedere formulate in cadrul lui sau pentru urmarile sau consecintele actiunilor sau deciziilor luate de terti pe baza acestora sau a continutului lui. Redactia isi declina raspunderea pentru autenticitatea sau acuratetea informatiilor preluate din terte surse. Pentru toate materialele unde sunt specificate sursele de informare responsabilitatea revine in totalitate acestora. Raspunderea pentru celelalte materiale publicate revine autorului sau sursei de informare specificate. Redactia isi rezerva dreptul de a prezenta in maniera proprie datele si informatiile difuzate. Titlurile apartin, daca nu se specifica altfel, redactiei.
POLITICA ANTI-SPAM
Acest mesaj, avand mentionate datele noastre de identificare si instructiunile de dezabonare, nu poate fi catalogat ca mesaj nesolicitat (spam). Daca el ajunge totusi la Dumneavoastra si nu doriti sa mai primiti alte mesaje cu un continut similar, este suficient sa ne trimiteti un e-mail, mentionand "Unsubscribe" sau "Dezabonare" in campul "Subject" sau "Subiect".
Copyright©2007 Media XPRIMM 

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea "Conform portalului specializat www.1asig.ro".

Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!

Daca doriti sa va abonati/dezabonati click aici!

Cititi, in premiera, stirile interne si externe, incepand cu ora 10.30, direct pe www.1asig.ro!

CURS VALUTAR
RON
 
  1 EUR = 3,3118
 

1 USD = 2,4337

XPRIMM News - The Romanian Insurance Market Newsletter!

Vrei sa te abonezi GRATUIT? Click aici!

Catering pentru evenimente de succes?
Click aici!

Vrei sa primesti CADOU un Dictionar de Asigurari?
Click aici!

Vrei sa publici un anunt de angajare? Click aici!

Locul perfect pentru timpul tau! Click aici!

MICROSOFT si sectorul asigurarilor. Click aici!

Ti-ai asigurat... forma fizica?
Click aici!