XPRIMM Stiri

Nr. 1404 - 4 mai 2007

MAXIMA ZILEI - INTREBAREA SAPTAMANII - NOU pe 1asig.ro - FIAR 2007 - STIRI INTERNE - EVENIMENTE - STIRI EXTERNE - INFO FINANCIAR - JOB

MAXIMA ZILEI

Ca sa aflam durerile provocate de putere trebuie sa mergem la cei care o au; ca sa aflam placerile puterii trebuie sa mergem la cei care o cauta.
Charles Caleb COLTON

INTREBAREA SAPTAMANII


Care este principalul beneficiu extrasalarial pe care ati prefera sa il primiti?

Pentru a raspunde, click aici!
Pentru comentarii, click aici!

Cel mai interesant comentariu va fi premiat cu un exemplar din cel mai recent numar al Revistei de Specialitate INSURANCE PROFILE (contine rezultatele preliminate ale companiilor de asigurari si brokeraj in asigurari aferente anului precedent).

INSURANCE PROFILE

NOU pe 1asig.ro

Asigurari online


Click aici pentru rezultatele detaliate si comentate ale pietei asigurarilor!

FIAR 2007

FIAR

GEO Strategies, un nou Partener la FIAR 2007
GEO Strategies, o companie din Marea Britanie ce furnizeaza solutii de marketing industriei de asigurari si reasigurari, a devenit Partener al FIAR-Forumul International Asigurari-Reasigurari si al Zilei Pensiilor Private, desfasurata pe 23 mai, in cadrul evenimentului.
Detalii pe 1asig.ro
Click aici pentru a vedea lista participantilor!
Click aici pentru a accesa pagina oficiala a evenimentului!
andreea.ionete@mxp.ro

STIRI INTERNE

PrIMMa Afacere&Protectie
Liderul pietei asigurarilor de aviatie si maritime din Romania, compania ASTRA-UNIQA, ataca segmentul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, prin lansarea unui produs de asigurare, denumit PrIMMa Afacere&Protectie, creat pentru nevoile IMM-urilor.
In Romania, exista peste 400.000 de Intreprinderi Mici si Mijlocii.
Detalii pe 1asig.ro
irina.galasanu@mxp.ro


'ProfitAbil' de la KD Life
Compania de asigurari KD Life a lansat un nou produs de tip unit-linked cu garantii.
"Noul produs al companiei KD Life, denumit ProfitAbil-UNO, reprezinta o oportunitate unica de a beneficia de avantajele notabile in termeni de profitabilitate rezultate din investirea activelor alaturi de profesionistii DEUTSCHE Bank AG", a declarat Ian HARROCKS, Director General al societatii.
Detalii pe 1asig.ro
mihaela.circu@mxp.ro


Ian HARROCKS
Ian HARROCKS Director General
KD Life


Creste parcul auto!
Inmatricularile de autovehicule noi pentru calatori a crescut, in primul trimestru, cu 26,3%, iar numarul de vehicule rutiere pentru transportul de marfuri s-a majorat cu 46,8%, conform datelor furnizate de Institutul National de Statistica.
Detalii pe 1asig.ro
irina.galasanu@mxp.ro

Consiliul Concurentei discuta preluarea ARDAF de catre SABILE
Consiliul Concurentei analizeaza concentrarea economica realizata de catre compania SABILE, prin dobandirea controlului asupra societatii de asigurare ARDAF.
SABILE, o societate din Cipru de tip holding, membra a grupului financiar ceh PPF Investments era deja prezenta pe piata romaneasca a asigurarilor, prin intermediul Roumanie Assurance International.
Detalii pe 1asig.ro
mihaela.circu@mxp.ro

EVENIMENTE
FIAR - Forumul International Asigurari-Reasigurari
21-25 mai 2007
Sinaia, Romania
Producator:
Media XPRIMM
Organizator: FIAR Consult
Click aici
pentru detalii!
INSURANCE IN RUSSIA AND CIS
Battle for Profit Growth: Strategies, Methods, Techniques
28-29 iunie 2007
Viena, Austria
Organizator: Marcus Evans
Partener Media: Revista PRIMM-Asigurari&Pensii
Click aici
pentru detalii!
STIRI EXTERNE

ASIGURARI


HANNOVER REHANNOVER Re, multumita de primele rezultate din 2007
Grupul de reasigurari HANNOVER Re este pe deplin satisfacut de primele rezultate ale acestui an, desi profitul operational pe primul trimestru a scazut cu 17,2% comparativ cu perioada similara a anului precedent, pana la 154,2 mil. EUR.
Nivelul scazut al profitului a fost atribuit, in principal, impactului pe care l-a avut furtuna de iarna KYRILL in Europa.
Detalii pe 1asig.ro
andreea.ionete@mxp.ro

Sa conduceti bine...
Condusul a devenit mult mai sigur in ultimii 11 ani, in principal datorita sistemelor electronice de siguranta, a anuntat Insurance Institute for Highway Safety din SUA. De asemenea, autoritatea americana a prezentat si topurile celor mai sigure/nesigure autoturisme.
Detalii pe 1asig.ro
vlad.panciu@mxp.ro

MALAKUT se extinde in Rusia
Brokerul de asigurare MALAKUT din Rusia intentioneaza sa-si extinda reteaua teritoriala nationala cu minim zece unitati in urmatorii doi ani, in contextul strategiei de dezvoltare si expansiune pentru anii 2007-2009.
Detalii pe 1asig.ro
irina.galasanu@mxp.ro

Pensii scumpe in Estonia
Potrivit unui studiu efectuat recent de catre agentia de cercetare Turu-uuringute AS, in Estonia, asigurarile de pensii nu sunt pentru buzunarul fiecaruia. Cel mai putin economisesc pentru pensie, cei care, in viitor, vor avea cea mai mare nevoie de aceste rezerve.
Detalii pe 1asig.ro
irina.galasanu@mxp.ro

INFO FINANCIAR

CITIBANK Romania, profit de 59 mil. LEI
CITIBANK Romania a anuntat, printr-un comunicat de presa, o crestere de 141% a profitului net in 2006, pana la 59 mil. LEI.
Veniturile nete din dobanzi si comisioane bancare au fost mai mari cu 34% comparativ cu anul 2005, atingand suma de 137 mil. LEI, in timp ce profitul net din operatiuni financiare a fost de 28 mil. LEI, inregistrand o crestere de 48% fata de anul trecut.
Detalii pe 1asig.ro
costi.boroda@mxp.ro

JOB
Detalii pe www.1asig.ro

Companie angajatoare

Job
ASIBAN Administrator Retea IT
Economist
ASIGEST Junior Accountant
ASITRANS Director Departament Actuariat
ASTRA-UNIQA Inspector Analiza Risc Financiar
Inspector Daune Risc Financiar
Inspector Specialist Subscriere Risc Financiar
BT Asigurari Inspector Asigurari
Metodolog
Secretara
INTERAMERICAN

Account Manager

OMNIASIG Sef Departament Imagine
Trainer
OMNIASIG Asigurari de Viata Corporate Account Manager
Director Agentie

General Director: Sergiu COSTACHE Executive Director: Adriana PANCIU
Coordinator: Alexandru CIUNCAN

Editor in Chief: Mihaela CIRCU
Editors: Costi BORODA, Vlad PANCIU, Alexandra SANDULESCU, Oleg DORONCEANU, Mirabela POSTOLACHE, Andreea IONETE, Liviu HULUTA, Irina GALASANU

Events Coordinator: Georgiana OPREA
IT Department: Octavian GRIGOR, Dorin PALADE

Edition Responsible: Costi BORODA
e-mail: media@mxp.ro


PRELUAREA INFORMATIILOR
Cu toate ca informatiile continute in prezentul Buletin Informativ de Asigurari sunt proprietatea exclusiva a SC Media XPRIMM SRL, oricare dintre ele pot fi preluate complet sau partial cu conditia expresa a publicarii lor impreuna cu mentiunea "Conform portalului specializat www.1asig.ro".
ACURATETEA INFORMATIILOR
Cu toate ca SC Media XPRIMM SRL a facut toate eforturile posibile pentru a asigura acuratetea informatiilor publicate in prezentul Buletin Informativ de Asigurari este posibila aparitia unor erori sau omisiuni.
RASPUNDEREA EDITORULUI
Nici SC Media XPRIMM SRL si nici angajatii sai nu pot fi considerati raspunzatori, sub nici o forma, pentru urmarile unor erori sau omisiuni aparute in forma si/sau continutul prezentului Buletin Informativ de Asigurari si nici pentru opiniile, sugestiile sau punctele de vedere formulate in cadrul lui sau pentru urmarile sau consecintele actiunilor sau deciziilor luate de terti pe baza acestora sau a continutului lui. Redactia isi declina raspunderea pentru autenticitatea sau acuratetea informatiilor preluate din terte surse. Pentru toate materialele unde sunt specificate sursele de informare responsabilitatea revine in totalitate acestora. Raspunderea pentru celelalte materiale publicate revine autorului sau sursei de informare specificate. Redactia isi rezerva dreptul de a prezenta in maniera proprie datele si informatiile difuzate. Titlurile apartin, daca nu se specifica altfel, redactiei.
POLITICA ANTI-SPAM
Acest mesaj, avand mentionate datele noastre de identificare si instructiunile de dezabonare, nu poate fi catalogat ca mesaj nesolicitat (spam). Daca el ajunge totusi la Dumneavoastra si nu doriti sa mai primiti alte mesaje cu un continut similar, este suficient sa ne trimiteti un e-mail, mentionand "Unsubscribe" sau "Dezabonare" in campul "Subject" sau "Subiect".
Copyright©2007 Media XPRIMMOrice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea "Conform portalului specializat www.1asig.ro".

Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!

Daca doriti sa va abonati/dezabonati click aici!

Cititi, in premiera, stirile interne si externe, incepand cu ora 10.30, direct pe www.1asig.ro!

CURS VALUTAR
RON
1 EUR = 3,3136

1 USD = 2,4351

XPRIMM News - The Romanian Insurance Market Newsletter!

Vrei sa te abonezi GRATUIT? Click aici!

Catering pentru evenimente de succes?
Click aici!

Vrei sa primesti CADOU un Dictionar de Asigurari?
Click aici!

Vrei sa publici un anunt de angajare? Click aici!

Locul perfect pentru timpul tau! Click aici!

MICROSOFT si sectorul asigurarilor. Click aici!

Ti-ai asigurat... forma fizica?
Click aici!