1asig.ro
1asig.ro

Credeti ca numarul brokerilor se va reduce ca urmare a scaderii comisioanelor RCA?

- Da 57.1%
- Nu 42.9%

Total voturi: 317
adaugat de PIRCALABESCU ADRIAN la 08.12.2016 10:35
"prietene"dan nicolae-am scris cu litere mici,pentru ca nu reprezinti nimic pentru mine.Habar nu am cine esti si nici nu ma intereseaza.Daca esti prezent frecvent pe acest site,poate observai ca de cate ori am facut comentarii, am facut-o cu numele real,nu cum fac alti curajosi si intr-un limbaj civilizat .Nu-mi place sub nicio forma limbajul dumitale si sunt sigur ca in particular esti un om civilizat dar daca si dumneata esti "sub acoperire",atunci imi explic curajul .Credeam ca platforma asta este pentru a ne expune puncte de vedere,pareri,etc si nu de a ne porcai unii pe altii.Nu noi brokerii suntem dusmanii.Aceste comentarii,intamplator mai sunt citite si de clientii nostrii si nu vreau sa ma gandesc ce ar putea crede acesti oamenii,citind enormitatile debitate de unii.Referitor la ce inseamna cu adevarat sa te pui cu burta pe carte,mie mi-ar trebui putin timp sa-ti explic dar mi-e teama ca domniei tale i-ar lua mult timp sa inteleaga,asa ca ma opresc aici si sunt convins ca multi colegi de breasla inteleg foarte bine ce am vrut sa spun.
 
adaugat de Riza la 05.12.2016 13:33
Nu nu cred ca numarul brokerilor se va reduce sau daca se va reduce, vor intra in faliment doar brokerii mici din orasele mai mici sau cu piete slabe. Sunt convinsa ca brokerii de top 10 mai ales vor gasi solutii! Stiu ca sunt asiguratori care le vor raul, iar cel mai mare dusman al brokerilor este asiromul! Plus de asta: nu mor caii cand vor cainii!
 
adaugat de Adelaida la 04.12.2016 00:27
Nu cred ca nr brokerilor se va reduce semnificativ: pana la urma e vorba doar de 6 luni!
 
adaugat de Gabi la 02.12.2016 14:44
Dle Moraru cred ca nici dvs. nu sunteti de aruncat. (ma refer la TOP). Sau sunteti? :)))) Si tocmai ce ziceam ca sunteti unul care reusiti sa va pastrati calmul intre cei care au luat-o razna.. Dar m-ati dezamagit. :)) Ma asteptam de la dvs la putina viziune. Nu realizati ca asta e doar inceputul? Daca show-ul va continua sa vedeti ce va urma. Mie mi se strange spatele. Dumneavoastra nu?
 
adaugat de Smart Media Intermed SRL la 02.12.2016 13:01
Cei care isi permit sa scrie aberatii gen "un RCA se poate face in doua clickuri" probabil nu a emis in viata lui niciun rca sau poate e un simplu functonar care nu a are treaba cu vanzarile, dar scrie pe aici doar ca sa se joace la tastatura probabil! Ar fi bine sa inteleaga toti acesti HATERI (bine zis domnule dan nicolae) ca incheierea unui banal rca poate necesita exact aceiasi pasi pe care ii impune si o asigurare de viata de exemplu: prospectarea piatei, stabilirea unei intalniri cu clientul, prezentarea si negocierea ofertei, asta ca sa nu mai vorbim de o noua intalnire si eventual deplasare pt inmanarea politei in original si incasarea banilor si de realizarea borderourilor si depunerea lor la banca! E adevarat ca dpdv informatic treaba e usoara, dar asta e doar o mica parte din ceea ce presupune obtinerea unui client nou si satisfacerea pretentiilor acestuia! Si inca ceva: mare parte din brokerii si asistentii de brokeraj de azi sunt fosti inspectori, mrc si chiar directori de sucursale ai actualilor asiguratori! Asa ca, ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte sa aruncati cu noroi in acestia precum ultimii ciudosi!
 
adaugat de MORARU la 01.12.2016 22:34
Domnule Dan Nicolae, daca dumneavoastra sunteti chiar unul din brokerii din top 3, si v-ati deranjat sa ne impartasiti din bogata dumneavoastra experienta, gratis, problemele sunt ca si rezolvate. Rusine!
 
adaugat de Adrian P la 01.12.2016 15:50
cat de curant va veti confrunta cu o GREVA A BROKERILOR! Reprezentam aproape 70% din piata, deci fara noi va fi vai de capul vostru! Sa va vedem dupa aia, stimati bugetari ensimtiti de la Parlament, ASF si de la multinationale profitoare gen Viena Insurance Group!
 
adaugat de Adrian P la 01.12.2016 15:44
Cred ca, in marea lor majoritate, brokerii vor rezista, chiar daca vor fi si probleme. Ideea e ca nu mor caii cand vor cainii! Ne place sau nu, asigurarea RCA este cel mai cerut produs de asigurare din Romania, iar unii frustrati, oricat s-ar chinui nu vor reusi sa schimbe realitatea asta prea curand!
 
adaugat de Virgil Magiaru la 01.12.2016 11:56
Prime de asigurare pe 6 luni mai mari decat cele pe 12 luni si comisioane de 0,1% pe rca considera unii intrare in normalitate? Sa imi fie cu iertare, dar cine afirma o asemenea enormitate cred ca ar trebui internat de urgenta la psihiatrie! Ce se intampla acum pe piata e de domeniul circului grotesc!
 
adaugat de dan nicolae la 01.12.2016 10:16
"Prietene" PARCALABESCU ADRIAN, daca esti disperat sa gasesti un loc decent in care sa iti vomiti frustrarile acumulate din nevanzarea de rca (probabil), am sa te invit sa cauti o toaleta, nu sa versi aici! E mai civilizat, crede-ma! Valabil si pt celelalte capete de creta care isi dau cu parerea pe aici.. Ps: pt cultura ta generala, baga la cap faptul ca TOTI asistentii de brokeraj urmeaza cursurile IMA si au diplome la zi, altfel nu facem contract cu ei! Altfel ce mai intelegi dta din "a pune mana pe carte"?
 
Arhiva

Sondajul curent

18.11.2021 In acest moment, consideri ca ai:

16.09.2021 Care este riscul de care te temi cel mai mult pentru locuinta ta?

24.06.2021 Cand plecati in vacante cumparati si asigurari travel?

14.04.2021 Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

13.01.2021 Cum anticipati ca va evolua piata de asigurari in 2021?

17.09.2020 Locuinta ta este protejata prin asigurare?

01.09.2020 Cum preferati sa pastrati polita RCA?

30.06.2020 Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

24.03.2020 Cum vi se par masurile luate pana acum de asiguratori si brokeri in contextul COVID-19?

0 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |  >