1asig.ro
1asig.ro

Cat vor reprezenta vanzarile online de asigurari in cinci ani?

- sub 10% 26.1%
- 10%-20% 20.5%
- 20%-30% 19.3%
- peste 30% 34.1%
In aceasta saptamana, rubrica va este oferita de catre

Total voturi: 88
adaugat de Talos Florin la 15.09.2011 10:01
"Ma mir.." ai curajul si arata-ti "fata". Cu greseli de incadrare in categorie a unui autovehicul cand inchei un RCA nu e de joaca. La o dauna ramaii cu buza umflata. Sa te vad pe tine cum o scoti la capat intr-o asemenea situatie. Mai grav este ca desi am incercat sa-i explic greseala nu a acceptat si a tinut-o pe a lui, ca in cazul autoutilitarelor greutatea max. autorizata nu e criteriu de pret. Asta face parte din ABC-ul asigurarii RCA. Am corespondenta purtata cu ei pe mail si pot face dovada. Sunt greseli care pot fi acceptate altele sunt inadmisibile. Asa cum e acum nu are la cine face concurenta. Oricum in curand vor trece toti pe la scoala si speram sa se aleaga bobul de neghina.
 
adaugat de Ma mir pe ...15 sept 2012 la 15.09.2011 00:37
Oameni buni ... Fiti mai toleranti. Toate au un inceput. Fiecare dintre noi a avut unul. Hai sa apreciem mai intai k oamenii astia chiar se straduiesc sa faca pionierat. Online-ul e un domeniu nou. Se invata din mers, se mai fac si greseli, se repara, se merge inainte, ... asta e evolutia. De mirat, nu pot insa sa nu ma mir ca forma veche (de 6 ani!) a site-ului cu pricina nu a starnit (in tot acest timp) niciun comentariu, desi arata k naiba si avea "bubitze", iar cea noua, nici nu a aparut bine si deja o desfiintam, pt k ... nu e perfecta. :) As fi tare curios sa stiu ce e in spatele acestor critici "constructive". Teama de concurenta unui site care pare deja periculos unora sau altora? Ce ziceti atunci de alte site-uri care oferteaza online? Sunt perfecte sau sunt, si ele, doar ... perfectibile. :) Stim cu totii vorba inteleapta ... "Sa ridice primul piatra si sa arunce cel fara de pacat"? Cati oare sunt atat de ... corecti si fara de repros k sa faca asta? :) Hai sa mai vorbim despre subiectul asta peste vreun an, ce ziceti? Sa avem timp si de o concluzie, nu numai de reactii la prima vedere. Cred ca piata romaneasca de asigurari are probleme (cu mult) mai grave decat aceea ca un site ofera o calculatie orientativa pe un numar redus de parametri (si nu pe toti, k ar dura prea mult), ca sa isi faca potentialul cumparator o idee de ordinul de marime al pretului, k sa vada daca merge mai departe sau nu.
 
adaugat de Ma mir la 15.09.2011 00:16
Oameni buni ... Fiti mai toleranti. Toate au un inceput. Hai sa apreciem mai intai k oamenii astia chiar se straduiesc sa faca pionierat. Online-ul e un domeniu nou. Se invata din mers, se mai fac si greseli, se repara, se merge inainte, ... asta e evolutia. De mirat, nu pot sa nu ma mir ca forma veche (de 6 ani!) a site-ului cu pricina nu a starnit (in tot acest timp) niciun comentariu, desi arata k naiba si avea "bube", iar cea noua, nici nu a aparut Sunt curios
 
adaugat de Voicu Alin la 13.09.2011 10:51
Subscriu la comentariul care a fost ieri si din pacate azi nu mai este. Avea dreptate, am apelat si eu la acest portal si la fel s-au comportat. Stiu ca sunt sponsori si au platit publicitate dar trebuie sa isi asume lacunele si greselile astfel nu ajungem la cea ce ne dorim cu totii, calitate si seriozitate.
 
adaugat de asistent@1asig.ro la 09.09.2011 18:22
Mediul online reprezinta un canal de distributie care se dezvolta intr-un ritm rapid, cu toate ca experienta pietei de asigurari, pe acest segment, in Romania, este de numai 3 ani. In acest context, peste 2,5 milioane dintre cautarile lunare pe Google au legatura cu termenul "asigurari". Timpul economisit si usurinta in compararea ofertelor reprezinta doar doua dintre avantajele pe care le are un client care apeleaza la canalele de vanzare online. Totusi, in practica, mediul online reprezinta deocamdata doar un mijloc de informare asupra produselor, astfel incat, in prezent, doar cateva companii de asigurari din piata si tot atatia brokeri de asigurari au dezvoltat module de vanzare online. De cele mai multe ori, politele de asigurare sunt comandate pe Internet si apoi transmise clientului prin curier in forma fizica sau pot fi ridicate apoi de la sediile asiguratorilor. Practic, in Romania, direct de pe Internet se vand asigurarile de calatorie in strainatate si cele RCA. Asigurarile care apartin altor clase pot fi doar comandate on-line, iar plata si semnarea documentelor se desfasoara prin mijloace traditionale. Spre comparatie, in Marea Britanie, un studiu recent arata ca 86% dintre soferii britanici prefera sa isi incheie politele de asigurare pentru vehiculele lor prin intermediul Internetului, fara sa beneficieze de consultanta din partea agentilor sau brokerilor de asigurari. Intr-un orizont de timp de cinci ani, cat considerati ca vor reprezenta vanzarile online de asigurari in Romania?
 
Arhiva

Sondajul curent

09.11.2012 Considerati medierea o solutie eficienta pentru solutionarea conflictelor intre asiguratori?

02.11.2012 Cat reprezinta fraudele in asigurari din totalul despagubirilor platite?

26.10.2012 De ce au cheltuit romanii doar 9 EUR pentru asigurarile de viata in primul semestru?

19.10.2012 Ce solutie ati alege pentru optimizarea sistemului asigurarilor de locuinte?

12.10.2012 Pot fi asigurarile RCA un stimul pentru alte polite vandute direct pe Internet?

05.10.2012 Cine ar avea mai mult de castigat din introducerea compensarii directe pe RCA?

28.09.2012 Vor depasi asigurarile non-auto 50% din piata in 2012?

21.09.2012 Apreciati justa decizia Curtii de Apel Bucuresti de suspendare a executarii Ordinului CSA?

14.09.2012 Care este cea mai eficienta solutie la indemana asiguratorilor pentru a obtine profit pe segmentul Casco?

<  32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 |  >